F/13 163 cm,49 kg, péniszméretem 16 cm. Szerintetek mitől görbe, mit csináljak vele?
2 es,ekkora baromságot hogy lehet irni egy fiatal fiunak?
Még elhiszi.
Èn hallotam olyant, hogy attól is lehet görbe, mert nem jól van hordva. Tehát ne tűrd visszafelé. (Mondok èn ezt csak hallottam)
Ès akkor maradjunk a règi mondàsnàl; csatnak, kardnak, f* sznak bal oldalon van a helye!!!
A pénisz görbülése teljesen természetes jelenség, amely a szerv fejlődésével jár. A legtöbb embernél enyhén felfelé görbül, mint ahogyan az ezen a képen is látható: [link] Ez is lehet különböző mértékű, még ez is természetes: [link]
Az is elég gyakori jelenség, hogy oldalirányban görbül valamelyest, mint például ez: [link] Akár együtt a felfelé irányulóval. Nekem például felfelé és balra görbül. Kb. 20-30 fokig ez is természetes jelenség, aggodalomra semmi ok. :)
A lefelé görbülés már viszonylag ritka, de ez is előfordul, és ez is természetesnek tekinthető. Szexuális együttlét során kicsit problémás lehet, mert a férfinak kényelmetlenek lehetnek a hagyományos pózok, azokat inkább kicsit módosítva szeretné alkalmazni, így viszont kissé nehezebb örömet okoznia a másik félnek. Persze pár fok még nem gond ekkor sem, sőt, akár még izgalmasabbá is teheti a dolgokat. Minden a partnereken múlik. :)
Fontos még, hogy az olyan mendemondák, mint hogy a pénisz "hordásának" mikéntje, vagy a maszturbálás technikája befolyásolhatja a pénisz növekedését, formálódását abszolút tévhitek. Ha már kóros mértékű a gond, mint mondjuk ezen az ábrán: [link] akkor az műtéttel javítható. De ez nagyon ritka jelenség.
Szóval ne ijedj meg, semmi gond, természetes, hogy görbe a péniszed, nem kell vele csinálnod semmit. Ráadásul a szervezeted még bőven fejlődésben van, 18-21 éves korodig sok minden fog még változni, beleértve a nemi szerveidet is. Minden bizonnyal a görbület mértéke is változni fog, csökkenhet is, nőhet is. Ez is természetes jelenség.
Ha bármi kérdésed van, valami még nem világos, vagy szeretnél bármit megbeszélni, tedd csak fel a kérdést nyugodtan. Ha nem szeretnéd nyilvánosan, privát üzenetre is szívesen válaszolok. Ne félj kérdezni, a te korodban sok minden történik veled, magától értetődik, hogy kissé bizonytalan vagy. Ha inkább kérdezel, mint megpróbálsz találgatni, abból gond sosem lehet. :)
Btw. kicsit témán kívül, mi vagy te, egy ló? :D Már 13 évesen ekkora a szerszámod, mi lesz még itt 5 év múlva? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!