Hogyan lehet segíteni a görbe péniszen? 22/F
Figyelt kérdés
Képet nem akartam feltölteni, hosszával nincs bajom mert 18 cm de felétől balra körbül :/2013. márc. 21. 22:02
2/20 anonim válasza:
Nincs azzal semmi gond, ha görbe!
N
3/20 anonim válasza:
ki kell kalapálni.
Te most ezt komolyan kérdezed?
5/20 A kérdező kommentje:
komolyan kérdem persze, engem zavar de orvoshoz nem akarok elmenni vele meg ugye elég ciki téma..
2013. márc. 21. 22:09
6/20 anonim válasza:
Állítólag van aki külön szereti is...
Nekem is valahogy így van,kb a felétől,ja.
De senki se panaszkodott még rá,csak élvezte,amit csinálok vele.
Nekem mondjuk rövidebb,mint neked...
7/20 anonim válasza:
Ha a farkad görbe nem baj.
Amíg nem te vagy görbe (ferde), addig nincs baj.
8/20 anonim válasza:
Bár görbülne, nekem olyan egyenes, mint a szög.
9/20 A kérdező kommentje:
Eddig nekem sem panaszkodtam :D az eddigi összes csajom el tudott velem menni minden szex alatt de engem ami igazán zavar hogy én nőben, gumival még nem tudtam elélvezni :( k.rvára zavar mert látom hogy nekik milyen jó és én azt sem tudom milyen...
2013. márc. 21. 22:16
10/20 anonim válasza:
Hogy nem tudsz elmenni annak nem a görbeség az oka .
Szerintem még mindig jobb helyzetbe vagy ,mint azok akik pillanatok alatt elsülnek .Attól hajlik mert nem egyforma
hosszúak az izmok bent .Nálad a baloldali,azért forditja balra .Ezen az ízom elvágásával lehetne segiteni,de mivel
nálad ez nem kóros befolyású,ezért igy marad .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!