Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez mitől van? Átlátszó folyadé...

Ez mitől van? Átlátszó folyadék maszturbálás után akár 30 óra múlva is.

Figyelt kérdés
Maszturbálás után még sokáig néha egy-egy csöpp fehér átlátszó váladék jön ki, sperma szagú egy kicsit de máskor nem, csak maszturbálás után. Még szűz vagyok, tehát elvileg betegség nem lehet... 14 fiú

2013. júl. 26. 17:44
 1/9 anonim válasza:
Nekem volt hasonló, de nem maszturbálástól, hanem a tusfürdő kicsit beljebb ment a kelleténél. Csíp mint a frász, aztán u.a. mint nálad, még órákkal később is. Másnapra elmúlt mindig.
2013. júl. 26. 17:49
 2/9 A kérdező kommentje:
Nekem sosem csíp, csak folyik egy-két csepp fél óráig 5 percenként és kizárólag maszturbálás után.
2013. júl. 26. 17:54
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem múlik el, minden maszturbálás után ez van, hugyozás után sincs ilyen.
2013. júl. 26. 17:55
 4/9 anonim válasza:
maszti után húzogasd az ujjad a hugycsöveden "fejd" ki a maradékot is
2013. júl. 26. 19:58
 5/9 A kérdező kommentje:
De ez nem komoly baj jele? Vagy csak lassan jön ki az utóváladék????? Amúgy jav: 30 perc, nem óra :)
2013. júl. 26. 21:32
 6/9 anonim ***** válasza:
A 30 órát tulzásnak tartom.Ami maszti után még szivárog az meg teljesen normális.Pisilés után is ez van,de mivel a pisi állaga nagyon hig,az a gatyádban landol .
2013. júl. 26. 22:13
 7/9 A kérdező kommentje:
Mondom 30 perc, amúgy köszi a válaszokat, zöldet mindenkinek!!! :)
2013. júl. 27. 11:22
 8/9 anonim ***** válasza:

Ez természetes, nem tud egyszerre kiürülni mind a cucc. Ez ugy van mint amikor kiöntöd az üdítős flakonból az vizet. Kiürül, de ha fejtetőre fordítod akkor a maradpek pár csepp lassan szivárog le a faláról.

Érdemes recska után mindig pisilni, az leöblítí a maradékot.

2013. júl. 27. 12:04
 9/9 anonim válasza:
Nekem épp így volt amióta mindig huzogálom erősen, azóta kijön teljesen az összes
2013. aug. 21. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!