Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Korai magömlés?!

Korai magömlés?!

Figyelt kérdés
17 éves vagyok és ha már jobban össze melegetünk egy vonzóbb lányal érzem hogy az elönedv jönn a kielégitem magam akár birom 20-25 perci is de közbe mindig válogatok a ponok közül és ahogy egy vonzóbb nő számomra izgató jelenet lesz azonnal elakarok menni...És attól tartok hogy ha egy vonzóbb lányal csinálom 1 percig se fogom bírni...
2013. júl. 20. 19:56
 1/4 anonim ***** válasza:

Ezért kell edzeni otthon... Lassítani a tempón, pozíciót váltani stb.

Illetve ha gumival csinálnátok készülj arra is. Ne sajnáld rá a gumeszt, húzd fel a masztira is, más érzés, más helyzet, tanulj meg azzal is uralkodni magadon.

Aztán nem sülsz el korán ha csajjal vagy.

2013. júl. 20. 21:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Na és ha gyorsan elmész elsőre? Nincs abba semmi másodszorra viszont nagyon sokáig fog menni... Ráaádsul utána már a saját élvezet
2013. júl. 21. 11:37
 3/4 TamTom válasza:

A korai magömlés késleltetésére sok pirulát reklámoznak. Pl. Premat... ( "100 % garanciával" :) ) De lesz nálunk januártól egy újabb, szintetikus gyógyszer is. A tapasztalat az, hogy hosszabb távon nem hatékonyak. Tünetileg, átmenetileg talán még hatékonyabbak az érzékenység-érzet csökkentő szerek: gumi, Lidokain krém-spray, illetve hasonló anyagok változatai, vagy gumik, melyek ehhez hasonlóakkal vannak bevonva, belülről.

Az mindenképpen jó, ha az önkiket elhúzod 6-8 percig, majd 9-14 percig, hogy közben a cerka végig legalább 90 %-osan álljon. Tehát, hogy végig álljon. Ebben leghatékonyabb módszer az "elszorításos technika". Ez egy tréning, folyamat, melyet sokan csak "szorítsd a makk alatt - időt nyersz" értelemben használnak, tévesen. Türelem kell a magömlés késleltetésének (kontrolljának?) a megtanulásához. Sokan egy-két próbálkozás után csalódnak és abbahagyják: " Életem végéig : dugok - kihúzom - elszorítom - bedugom - dugok - kihúzom - elszorítom- stb..?" ) Közben meg a csajom...

Szóval érdemes szakemberek részletesebb leírását alaposan elolvasni és átgondolni!

Javasolt keresőszavak: "elszorításos technika szexuálpszichológus", "elszorításos technika szexológus", "squeeze technika szexuálpszichológus".

A korai magömlés szinte mindig lelki-pszichés hátterű. Ezért javaslom inkább, hogy oki terápiára jelentkezzél szexuálpszichológus, szexuálterapeuta szakembernél. Az oki gyógyítás nem csak elfedi átmenetileg a tüneteket. Az urológus-andrológus ilyenkor azt mondja: "Szervi oka nincs a merevedési - vagy korai magömlés zavarnak, írok fel bogyókat." De ez általában csak a z okok elfedését jelenti átmenetileg. Javasolt kulcsszavak: "korai magömlés szexuálpszichológus", "korai magömlés szexológus", "korai magömlés szexuálterapeuta". Csak ne lombozódj le, ha nem jön két héten belül az eredmény. Kitartás kell, megéri. Ez a leggyakoribb férfi szex zavar, mely véglegesen is megoldható, a legtöbb esetben. Ne csak a gyógyszercégek és urológusok agyon-szponzorált reklámjaira hallgass!

2013. júl. 21. 20:28
 4/4 anonim ***** válasza:

Azert amit leirsz eleg szokasosan hangzik nekem,

ha jol ertem meg nem fekudtel le lannyal, szoval korai meg gorcsolni rajta. Jó esejjel par menet utan rajosz hogyan is, ha meg nem, raersz akkor elolvasni a fenti jó tanacsokat;)

2013. aug. 9. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!