Magömlés késleltetése?
Figyelt kérdés
Több helyütt olvastam, hogy ún. PC izmok b"befeszítésével" el tudom érni, hogy ne legyen magömlésem, de legyen orgazmusom. Namost nekem pont fordítva sült el, magömlés megvolt, orgazmus nuku. Miért lehetett?2013. júl. 15. 23:21
1/3 anonim válasza:
Erre csúnyán rá fogsz cseszni. Rossz beidegződések vége az lesz, hogy a végén nem tudsz már semmit sem csinálni...
2/3 anonim válasza:
Masztizz csak okosan. Ne ész nélkül hogy legyen meg a nagy durr.
Kényeztesd magsd ha érzed, hogy jön, lazíts el,lassú munka, majd tovább...
Ha jól csinálod, a csajjal is meg tudod majd csinálni, és elviszed a csucsra. Esetleg mindketten egyszerre.
3/3 anonim válasza:
Érdekes amit írtál .A férfiaknál a kettő együtt jár,egyik a másik nélkül nincs .Kivétel nagyon fiatal korban,amikor
még az orgazmust nem követi magömlés ,mert még a nemi szervek nem termelnek .Hasonlóról ugyan a japán sex kultúrában olvastam,de ezt nagyon meg kell tanulni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!