Van egy közeli ismerősöm drogozik de nem ismeri el hogy függö hogy tudnák segíteni rajta?
Figyelt kérdés
2009. okt. 20. 17:09
1/12 anonim válasza:
Sehogy, ha ő nem akarja ezt abbahagyni, illetve nem ismeri el, hogy függő, akkor te nem tudod ráerőltetni :(
2/12 anonim válasza:
Sehogy, ha ő maga nem érzi hogy veszélyben vagy, vagy segítségre van szüksége addig semmit nem tudsz tenni, max. ha vele vagy vigyázol rá.
3/12 anonim válasza:
már miért kéne segíteni rajta? nem mindenkinek vannak problémái, aki drogozik, van aki szórakozásból csinálja.
és egyáltalán nem szorul segítségre, egyedül is tud drogozni. :)
4/12 A kérdező kommentje:
ja hát persze és az nagyon egészséges. egyáltalán nem ártalmas mi igen sok eszed van. azért szeretnék segíteni hogy ne haljon meg. nem azért mert egyedül nem tud.
2009. okt. 21. 17:03
5/12 anonim válasza:
Szia! Igazad van kérdező, igen is segíteni kell. Nos a neten remek videok vannak, amik szemléltetik a drogfogyasztás következményeit, rövid illetve hosszú távon, azonban minden esetben a leghatékonyabb, ha olyan drogfüggőt lát, akinek már származott belőle kára. Keress a környékeden rehabilitációs központot, ott tudsz segítséget kérni.
6/12 anonim válasza:
Részben sok múlik a " betegen " is.
Te kaparhatod a falat, ha a haver nem akar menni elvonóra.
Mit csinálsz? Beviteted?
Hálás lesz érte.
Ha már minden követ megmozgattál, hogy hass rá és nem segít, akkor jöhet a sárgaház. Inkább haragudjon Rád, vagy jó esetben megköszöni, de még mindig jobb, ha valahol az ároszélén találnak rá holtan.
7/12 anonim válasza:
Az a közeli ismerős véletlenül nem te vagy?
8/12 anonim válasza:
off: ha ő lenne nem lenne annyi esze hogy segítséget "kérjen"
egyébként milyen drogról van szó? merihuána? heroin? .. ezt írd még meg..
9/12 anonim válasza:
Előző: De rengeteg olyan kérdés van, hogy a barátom, meg hasonlóknak x betegsége vagy függősége van, de a kérdésen simán át lehet látni, hogy a kérdező a beteg személy.
10/12 A kérdező kommentje:
nem nem én vagyok én nagyon ellene vagyok ezeknek. sok drog ellenes előadáson vettem már részt. én soha nem próbálnám ki.
2009. nov. 1. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!