Van egy fiú ismerősöm és ha megnyomkodja a mellbimbóját ilyen fehéres lé jön a melléből. Ez mitől lehet vagy mi ez?
az az ismerős nem te vagy?:D
am téll, orvosnak látni kell!!!!!
Hát köszi...:)
De nem én vagyok képzeljétek el...:$
Lány vagyok és mondom mutatta az egyik ismerősöm sok sok mindenkinek hogy ilyen lé jön a bimbójából és nem tudja hogy mit kell vele csinálni vagy hogy mitől is van ez...
Hali!
És hány éves ez a szóbanforgó ismerősöd (osztálytársad, vagy vmi rokon, esetleg egy barátodnak a heverja...stb.), és minek az APROPÓján mutogatta, ami miatt "tömeglátványosságot" csinált belőle? (Maga a szitu érdekelne...)
Ezen felül az is kérdés még, hogy...
_ Ez a fehér folyadék ez színfehér folyadék, esetleg szürkés, vagy mittomén... átlátszó?
_ Amikor megnyomta, milyen erősséggel nyomta meg, ill. akkor azonnal jött-e belőle ez a lé vagy még erősebben kellett nyomnia vagy préselnie, esetleg hülyébben megnevezve "fejnie" a mellét?
_ Megnyomáskor csöpögött, folyt vagy spriccelt belőle egy a lötty?
_ Mekkora mennyiséget sikerült magából így kinyernie?
_ Ez a srác milyen testalkatú?
_ Mit állított? Ez az akció neki fájdalmas valamennyire? Be is volt duzzadva a melle, amikor ezt megcsinálta?
_ Azt mondod, orvosnál sosem járt ezzel speciell? {:-O
A háziorvosra, sulidokira sem gondolt?
Előre is köszönöm válaszaidat.
Üdv: EE
Tehénné fog változni! Vagy csak sok bauxitot evett...
Egyébként inkább egy orvost kérdezz meg :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!