Miért nem tudom lehúzni a fitymáról a bőrt?
A problémám a következő:
Amikor a péniszem merev állapotban van nem tudom teljesen lehúni a bőrt mert hogyis mondják nem "kupakolódott" rendesen tehát merev álapotban nem tudom lehúzni a fitymáról a bőrt.. Ez mitől lehet?? És meddig lesz így? ://
Azért rend a lelke mindennek, hadd tanuljon a gyerek:
• Fityma = a bőr a farkad végén
• Makk = a farkad végén található érzékenyebb, pirosas rész, amit a fityma fed
A lényeg ugye az lenne, hogy a makkodról hátra tudd húzni a fitymát, mi több, lehetőleg problémamentesen.
Szóval akkor: meddig megy hátra mereven és mennyire megy hátra lankadt állapotban?
És mi az hogy kupakolódik?
Van egy ín a fityma alsó oldalán, ami majdnem a húgycsőnyílásig ér a makk aljától. Mintegy kettéválasztja a makkot alul. általában ez az ín van nagyon lenőve,rövid,nem nyúlt meg,túl feszes.( Ha jól emlékszem fék-nek is nevezik).
Nekem ez volt a problémám és gyerekként a kádban ülva egy pengével oldottam meg a féket.(kellett hozzá jó nagy adag szemérem érzet, hogy nem mutogassam)
Amennyiben nem ez a probléma akkor orvost ajánlok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!