Tegnap körülmetéltek. Minden oké?
Én már nagyon régóta körül vagyok metálva és 100 jobb mintha nem hpgy miért leírom:
1. Ha körülmetéled magad akkor 40%-al kisebb az esélyet pl. hererákra daganatos megbetegedésekre....
30%al kevesebb az esély h ha egy HIV fertőzöttel vagy elkapd!
2. Higénikusabb
3. Boxert simán felveszem csak a makk lehet érzékenyebb így lehet jobban összemegy, de ez nem baj és nem is fáj
4. szex: ugyan olyan mint rendes állapotban.
5. maszturbáció: lehet nem lehet elképzelni h aki körül van metélve h csinálja, de ugyan úgy mintha nem lenne.
6. a makk szebb mint nem körül metélt állapotba
stb
aki teheti sztem metéltesse körül magát.
USA-ba az újszülöttek 60-70% körülmetélik!!!!!
"Én már nagyon régóta körül vagyok metálva és 100 jobb mintha nem hpgy miért leírom:"
Engem is körülmetéltek több, mint 20 éve és nagyon nem élvezem.
"1. Ha körülmetéled magad akkor 40%-al kisebb az esélyet pl. hererákra daganatos megbetegedésekre...."
Baromság. Semmi összefüggés a HERERÁK és a fitymacsonkolás között. Az egyéb daganatos betegségek is irtó nagy baromság: persze, ha levágjuk a jobb kart, akkor nem kell se hónaljszaggal számolni, plusz a karon nem lesz semmilyen daganat. Kár, hogy funkciója van a jobb karnak, még, ha kevesebbnek és jelentéktelenebbnek is tűnik, mint a fityma-funkciók.
"30%al kevesebb az esély h ha egy HIV fertőzöttel vagy elkapd!"
Erre egyértelmű bizonyíték még nem volt. Főleg nem 30%. Honnan ez a szám?
"2. Higénikusabb"
Mi higiénikusabb? Nekem a 20 éve metélt péniszemből jött elő a varrat, ahonnét kiesett, egy kis lyuk maradt (Ennyit arról, hogy a gyerekkorban elvégzett műtétnek nem marad látható nyoma) és a lyukat ha nem tisztítom, akkor bűzös dolgok gyűlnek ott össze. Ez lenne a higiénikus?
A makkom ki van száradva, előfordul, hogy extrém módon kiszárad egyeseknek, ez csak később derül ki, akkor már nincs mit tenni. A kérges, foltos, smirglipapírszerű, hámló makk mitől is jó?
"3. Boxert simán felveszem csak a makk lehet érzékenyebb így lehet jobban összemegy, de ez nem baj és nem is fáj"
?
"5. maszturbáció: lehet nem lehet elképzelni h aki körül van metélve h csinálja, de ugyan úgy mintha nem lenne."
Attól függően, mennyire csinálták jól, a makkra föltapadt kis bőrdarabok a rántásoknál feszíthetnek: ez sokaknál előfordul, nem csak nálam. Fájdalmas merevedés, főleg a mozgásnál. Ki ne találja senki, hogy ez JÓ.
"6. a makk szebb mint nem körül metélt állapotba"
Igen, föntebb leírtam, milyen iszonyú szép....
"aki teheti sztem metéltesse körül magát."
Aki teheti, szerintem tanuljon meg helyesen magyarul fogalmazni és helyesen írni, olvasson sokat és tisztálkodjon, csonkítás helyett.
"USA-ba az újszülöttek 60-70% körülmetélik!!!!"
USA tényleg egy olyan ország, akiket mindenben majmolni kell, hát persze. Az AAP nevű szervezet mond valamit?
A csokolás mellett érvelők nem szeretik a tényeket. Nem szeretik azokat, akik el merik mondani a nyilvánosság előtt, hogy helyrehozhatatlan problémák vannak a csonkolás miatt. Ilyen vagyok én is.
Számtalan kérdésnél csak a hülyeség megy, értelmes válaszok alig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!