Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Tegnap körülmetéltek. Minden oké?

Tegnap körülmetéltek. Minden oké?

Figyelt kérdés
Ma levettem a kötést. Hát ne tudjátok meg..Elhánytam magam a zuhanyzóba. Nagyon csúnya, nagyon fáj nem tudom hogy lehetlesz még ezzel valamit kezdeni? tényleg jól van így h a hányás jön rám ha ránézek... Akinek volt ilyen szerinte ez normális? Nem tudom mit kezdjek, annyira rossz, nem tudom h fog e még működni normálisan. Köszi aki válaszol. 16fiú
2008. jún. 25. 11:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
63%
A műtéti hegeket nem szabad, hogy víz érje! A kamillateát ne próbáld meg! Ha nekem nem hiszel, kérdezd a műtétet végző orvost!
2008. júl. 8. 13:50
 12/18 anonim válasza:
83%
hali ! ne aggodj ezen,én is átestem egy ien mütéten és nem bántam meg. tudom most hogy néz ki és elég kiábrándito de két max 3 hét és jobb lezs mint ujkorában:) ha tehetném ujra megcsináltatnám annyira jo. ( kamilla sokat segit a gyogyulásban )
2008. júl. 17. 12:18
 13/18 anonim válasza:
76%
Nekem is volt ilyen műtétem! Csak engem nem altattak, hanem helyi érzéstelenítést kaptam! Én még aznap délután levettem a kötést, olyan rosszullét jött rám, hogy nem tudtam kijönni a Wc-ből. Nekem azt hiszem 1 hétre rá az összes varrat kiesett. Nekem akkor azt mondta a doki, hogy hagyjam szabadon (mármint kötés nélkül), és járjak laza alsóban (boxer), na ez az amit nem tudtam teljesíteni, ugyanis a varratok mindenhova beakadtak, és az már igen kellemetlen volt. Mindenesetre gyorsan gyógyult, és ma már nem okoz egyáltalán semmi problémát! Sokkal higiénikusabb, és tény, hogy sokkal tovább lehet vele bírni! :) Fel a fejjel, úgyanúgy fog működni, mint a műtét előtt...
2008. júl. 25. 14:57
 14/18 anonim ***** válasza:
72%

Én már nagyon régóta körül vagyok metálva és 100 jobb mintha nem hpgy miért leírom:

1. Ha körülmetéled magad akkor 40%-al kisebb az esélyet pl. hererákra daganatos megbetegedésekre....

30%al kevesebb az esély h ha egy HIV fertőzöttel vagy elkapd!

2. Higénikusabb

3. Boxert simán felveszem csak a makk lehet érzékenyebb így lehet jobban összemegy, de ez nem baj és nem is fáj

4. szex: ugyan olyan mint rendes állapotban.

5. maszturbáció: lehet nem lehet elképzelni h aki körül van metélve h csinálja, de ugyan úgy mintha nem lenne.

6. a makk szebb mint nem körül metélt állapotba

stb

aki teheti sztem metéltesse körül magát.

USA-ba az újszülöttek 60-70% körülmetélik!!!!!

2008. aug. 22. 16:29
 15/18 anonim ***** válasza:
20%

"Én már nagyon régóta körül vagyok metálva és 100 jobb mintha nem hpgy miért leírom:"

Engem is körülmetéltek több, mint 20 éve és nagyon nem élvezem.

"1. Ha körülmetéled magad akkor 40%-al kisebb az esélyet pl. hererákra daganatos megbetegedésekre...."

Baromság. Semmi összefüggés a HERERÁK és a fitymacsonkolás között. Az egyéb daganatos betegségek is irtó nagy baromság: persze, ha levágjuk a jobb kart, akkor nem kell se hónaljszaggal számolni, plusz a karon nem lesz semmilyen daganat. Kár, hogy funkciója van a jobb karnak, még, ha kevesebbnek és jelentéktelenebbnek is tűnik, mint a fityma-funkciók.

"30%al kevesebb az esély h ha egy HIV fertőzöttel vagy elkapd!"

Erre egyértelmű bizonyíték még nem volt. Főleg nem 30%. Honnan ez a szám?

"2. Higénikusabb"

Mi higiénikusabb? Nekem a 20 éve metélt péniszemből jött elő a varrat, ahonnét kiesett, egy kis lyuk maradt (Ennyit arról, hogy a gyerekkorban elvégzett műtétnek nem marad látható nyoma) és a lyukat ha nem tisztítom, akkor bűzös dolgok gyűlnek ott össze. Ez lenne a higiénikus?

A makkom ki van száradva, előfordul, hogy extrém módon kiszárad egyeseknek, ez csak később derül ki, akkor már nincs mit tenni. A kérges, foltos, smirglipapírszerű, hámló makk mitől is jó?

"3. Boxert simán felveszem csak a makk lehet érzékenyebb így lehet jobban összemegy, de ez nem baj és nem is fáj"

?

"5. maszturbáció: lehet nem lehet elképzelni h aki körül van metélve h csinálja, de ugyan úgy mintha nem lenne."

Attól függően, mennyire csinálták jól, a makkra föltapadt kis bőrdarabok a rántásoknál feszíthetnek: ez sokaknál előfordul, nem csak nálam. Fájdalmas merevedés, főleg a mozgásnál. Ki ne találja senki, hogy ez JÓ.

"6. a makk szebb mint nem körül metélt állapotba"

Igen, föntebb leírtam, milyen iszonyú szép....

"aki teheti sztem metéltesse körül magát."

Aki teheti, szerintem tanuljon meg helyesen magyarul fogalmazni és helyesen írni, olvasson sokat és tisztálkodjon, csonkítás helyett.

"USA-ba az újszülöttek 60-70% körülmetélik!!!!"

USA tényleg egy olyan ország, akiket mindenben majmolni kell, hát persze. Az AAP nevű szervezet mond valamit?

2009. dec. 14. 14:04
 16/18 anonim ***** válasza:
31%
Miért van az, hogy a csonkolás népszerűsítői a tényekre soha nem szeretnek reagálni?
2010. ápr. 22. 11:30
 17/18 anonim ***** válasza:
57%

A csokolás mellett érvelők nem szeretik a tényeket. Nem szeretik azokat, akik el merik mondani a nyilvánosság előtt, hogy helyrehozhatatlan problémák vannak a csonkolás miatt. Ilyen vagyok én is.

Számtalan kérdésnél csak a hülyeség megy, értelmes válaszok alig...

2011. aug. 30. 14:19
 18/18 anonim ***** válasza:
En se koszonom meg, hogy korulmeteltek :(
2014. júl. 3. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!