Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Tegnap körülmetéltek. Minden oké?

Tegnap körülmetéltek. Minden oké?

Figyelt kérdés
Ma levettem a kötést. Hát ne tudjátok meg..Elhánytam magam a zuhanyzóba. Nagyon csúnya, nagyon fáj nem tudom hogy lehetlesz még ezzel valamit kezdeni? tényleg jól van így h a hányás jön rám ha ránézek... Akinek volt ilyen szerinte ez normális? Nem tudom mit kezdjek, annyira rossz, nem tudom h fog e még működni normálisan. Köszi aki válaszol. 16fiú
2008. jún. 25. 11:34
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
71%
Talán ha kicsit bővebben kifejtenéd, hogy hogy is néz ki....mert abból, hogy elhányod magad, ha ránézel nem sok konkrétum derül ki....már bocsi az offolásért..de tényleg! :)
2008. jún. 25. 12:02
 2/18 anonim ***** válasza:
94%
miért metéltek körül, ha nem is akartad?
2008. jún. 25. 12:12
 3/18 A kérdező kommentje:
Fitymaszűkületem volt, + fityma túltengés. Nagyon rossz :( Hát hogy is néz ki.. Fel van varrva makk alá, ott a bőr nagyon eleven, össze van ott vagdosva cérnák állnak ki belőlle(azt mondta az orvos 2 hét mulva kihullik). Ha valaki ír norm. választ köszi
2008. jún. 25. 12:26
 4/18 anonim ***** válasza:
93%
Hát, mégiscsak egy műtét volt, annak be kell gyógyulnia, egy nap alatt nem fog.
2008. jún. 25. 12:55
 5/18 anonim ***** válasza:
90%
Szia! Egyik ismerősömnek volt ijen. Neki is fitymaszűkület miatt. Azóta rendszeresen él nemi életet. Ugyhogy no problem. a doki tudja hogy mitcsinál. de ha fáj, vagy aggódsz, akkor nyugodtan keresd fel a dokit. Nemlessz mérges, természetes, hogy igy reagálsz sztem.
2008. jún. 25. 12:57
 6/18 anonim ***** válasza:
85%

Mire kiveszik a varratokat, másképp fog kinézni.

Azért kell most így kinéznie, hogy később normális legyen.

2008. jún. 25. 13:39
 7/18 anonim ***** válasza:
88%

Szia!

A páromat még kiskorában körülmetélték. Én sokkal jobban szereten így, mint amúgy ha érted mire gondolok. Szerintem sokkal jobban is néz ki + sokkal higiénikusabb is.

A szexel kapcsolatban pedig nincs semmi gond már 8 éve amióta együtt vagyunk : )

Annyi kis kellemetlenség van belőle, hogy elég érzékeny így valószínű, hogy nem fogsz tudni boxert hordani ahogyan párom sem.

Nyugodj meg minden rendben lesz és ugyanugy fog működni, mint bármelyik másik fickónak.

2008. jún. 25. 13:53
 8/18 anonim ***** válasza:
51%

Így néz ki? Én így képzelem el a leírásod alapján.

[link]

2008. jún. 25. 14:21
 9/18 A kérdező kommentje:
DEHOGY IS FUJJJJ..... az nagyon csunya. ennél sokkal szebb azért. vedd már le ezt innen. NAGYON SZÉPEN KÖSZI A VÁLASZADÓKNAK NAGYON MEGNYUGTATTATOK ÍRHATTOK MÉG OLVASGATNÁM. köszi pussz
2008. jún. 25. 14:52
 10/18 anonim ***** válasza:
88%

Szia,

nekem is fitymaszűkületem volt gyerekként, műtöttek mint téged. Pár hét alatt helyre fogsz jönni és a péniszed rendesen működik majd minden tekintetben! Aggódásra semmi ok.

Amit viszont most tehetsz: kamilla teával borogathatod a péniszed (lógasd a langyosra lehűtött kamilla teába - naponta főzz frisset - naponta többször kb 5 percet) a így felgyorsíthatod a gyógyulást!

Mihamarabbi gyógyulást!

2008. jún. 25. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!