Tegnap körülmetéltek. Minden oké?
Mire kiveszik a varratokat, másképp fog kinézni.
Azért kell most így kinéznie, hogy később normális legyen.
Szia!
A páromat még kiskorában körülmetélték. Én sokkal jobban szereten így, mint amúgy ha érted mire gondolok. Szerintem sokkal jobban is néz ki + sokkal higiénikusabb is.
A szexel kapcsolatban pedig nincs semmi gond már 8 éve amióta együtt vagyunk : )
Annyi kis kellemetlenség van belőle, hogy elég érzékeny így valószínű, hogy nem fogsz tudni boxert hordani ahogyan párom sem.
Nyugodj meg minden rendben lesz és ugyanugy fog működni, mint bármelyik másik fickónak.
Szia,
nekem is fitymaszűkületem volt gyerekként, műtöttek mint téged. Pár hét alatt helyre fogsz jönni és a péniszed rendesen működik majd minden tekintetben! Aggódásra semmi ok.
Amit viszont most tehetsz: kamilla teával borogathatod a péniszed (lógasd a langyosra lehűtött kamilla teába - naponta főzz frisset - naponta többször kb 5 percet) a így felgyorsíthatod a gyógyulást!
Mihamarabbi gyógyulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!