Ez már petting?
Volt egy ilyen kérdés:
"Ez pettingnek számít? :O
A barátommal egy ágyon ültünk aztán átkarolt és a seggem megfogta, magához húzott és magára rántott (ő már feküdt) aztán elkezdtübk smárolni és benyúlt a pólóm alá. stb... de minden ruhában történt"
A válaszok mind nem évesek voltak.
Velem is ez történt+mi ruhán keresztül izgattuk egymást ott lent. Õ simogatott, én is õt az elején, majd megfogtam a garish és elkezdtem kiverni, de nem ment el. Ez mind bugyin keresztül volt.és mikor magára huzott az ágyékunk összeért, én mozdattam a csípõmet közben csokoloztunk. És ugyan ez fordítva is (én alul, õ felül). Végig rugs an voltunk, nem nyultunk egymás bulyijába, csak õ a melltarómba. Na és a kérdés: EZ MÁR PETTING???
Én ugy tudom ,egymás nemi szervének simogatásval eljutni az örömszerzésig .
petting
(simogatás, előjáték) olyan izgató játék a férfi és nő között, melynek célja a szexuális örömkeltés (gyakran az orgazmusig is eljutnak) anélkül, hogy közösülés történne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!