Mit tehetnék ha a páromnak kicsi a pénisze?
Na látom már megemlítettétek páran a kettős mércét, úgyhogy nem koptatom a billentyűket.
Amúgy sokszor van az a bizonyos "nem a farok kicsi a pinátok nagy" esete... Kivéve persze ha a barátod farka 10 centi ALATT van, mert akkor tényleg gáz. Ha zavar hagyd el, vagy ajándékozz neki pár japán nyelvkönyvet, ott még arathat a többi egyszámjegyes farkú között.
A 9 es is bőségesen megadta a választ.Igen valahogy így van ez.Egy nőnek csak a hátára kell feküdni,lábakat V alakba . Ezt kell neki fizikálisan nyújtani .Nem ugy egy
férfinek.A férfinek el kell érni ,hogy a szerszámát merevségi állapotba hozza.Majd 10-15 ig legalább meg is
tartsa .Közben végezzen ritmikus mozgás is .Meg cirógasson
dédelgessen.A sex végén úgy szintén .
Nem véletlen mondta erre egy szexológus ,a simogatást a férfiak érdemelnél ki,hisz ők dolgoztak meg érte .
Már sok válasz íródott,de hol marad a kérdező kommentje ?
Túl találóak a válaszok .Persze ,nem erre számítottál .
1 voltam .
Hát méregetni nem szoktam csak érzem hogy kicsi nekem, de reggel megmérem. az egyik válaszban írtátok h 15 perc. hát ez nálunk max úgy érvényes h előjátéktól a végéig. de még így sincs annyi szerintem. a menet kb a következő:
2-3 perc csókolózás
közben max egy kicsit simogatja a nunimat
azután 4-5 percig én órálisan izgatom
ő eközben a hátamat simogatja
mikor már majdnem elmegy akkor eltol magától és elkezd dugni
max 2 perc alatt elmegy
sztem nincs nő aki ettől túl sokat érezne.
Amit itt a végén leírtál nem függ össze a mérettel.
Amúgy szerintem az időnek sincs sok köze ahhoz,h egy nő kielégül, vagy sem. Lehet,h furcsa,amit írok,de gyakran egy 5-10 perces aktus is tud teljes kielégülést okozni egy nőnek is. Feltéve,ha "lélekben" teljesen ott van. Nem lehet,h ez a gond? Nem vagy feszült,ingerült?
Ezen kegel gyakorlatokkal lehetne segíteni.
Minden nap csináld te is és a párod is a gyakorlatokat.
Itt most nem írom le mi a Kegel gyakorlat,inkább keress rá Google-ban.
Ott le van írva részletesen,külön a férfiak és nők részére is.
15 alatt, de mennyivel?
Mert a 12 alatt az röhejes, de ha a 14,5-öt is leszólod akkor újra igazolod azt, hogy nektek semmi nem elég.
Mondom. csak saccolni tudom
vagy van valami jó 5letetek hogy mérjem le úgy hogy nem veszi észre?
Azt nem értem csak hogy akkor ti csajok honnan tudjátok, hogy hány centis a csávótok bránere?
Meg hogy mik az elvárások így? Saccra mondja mindenki a "minimum 18 centit"?
Szerintem e legnagyobb baj, hogy bénák vagytok mindketten! Leírtad, hogy hogyan néz ki nálatok egy menet: Gyakorlatilag a tényleges farok-hüvely aktus 2 perces maszatolásból áll nálatok (gondolom uncsi misszionárius pózban). Kérdem én, te tudod-e mi neked a jó? Lovagló pózról hallottál-e, ahol tiéd az irányítás? Elsősorban ilyen irányba kellene elindulni, nem a centiket méregetni.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!