Szex végén ha elmarad az élvezés, másnap néhány pillanatra vizelési inger jelentkezik. Másnál is előfordul ez?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Most lett először rendszeres szexuális életem, mert lett valakim, eddig max kalandjaim voltak. Korábban egyszer jelentkezett ez a probléma, de mostanában gyakran előfordul. Előfordul, hogy elég hosszúra nyúlnak az együttléteink, 2-3 óra, én ilyenkor elég keményen előváladékozom, de van, hogy mégsem jutunk addig, hogy elmenjek a végére. Nálam másnap gyakran szokott jelentkezni ilyenkor vizelési inger, egyetlen pillanatra mintha már hugyoznék is, majd ez el is múlik. Ha kiverem nap közben, többet nem is jelentkezik. Mással is előfordul ez? Google nem volt a barátom, nem találtam hasonló panaszt. Mit gondoltok? Ez tényleg probléma, vagy normális? Engem zavar, de tudom rá a megoldást, így általában megoldom, csak akkor is kellemetlen tud lenni.#vizelési inger #elmaradt élvezés
2013. júl. 11. 22:43
1/2 anonim válasza:
Ez nem hiszem hogy attól lehetne .Az elmaradt elévezés nem tesz jót.Egy ilyen alkalommal majd begyulladnak a tökeid,és lesz jaj-jaj.
2/2 anonim válasza:
Nálam is ez va, de én még csak maszturbálok, nem szexeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!