Nagyon lassan élvezek el. Miért van ez? (16F)
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy 15 éves koromba vesztettem el a szűzességem és nekem mindenki azt mondta hogy az első pár alkalomnál hamar tüzelek el.Hát ez nálam nem így történt mivel a lány akivel lefeküdtem 2x elélvezett míg én egyszer.A mostani barátnőmmel 5. hónapja vagyunk együtt és ő se volt szűz meg én se az első közös alkalomnál.És megint úgyanez a helyzet h elment 2x és még nekem úgy se sikerült és ki kellett verje nekem, ami nekem eléggé ciki.Többszöri lefekvés után még tovább bírom és erre minden férfi büszke lenne.Én is az voltam még az elején,de azért ez elég kínos kezd lenni és lassan odajutok hogy kezdek kételkedni abba hogy a barátnőmnek ez tetszik-e.Mindig azt mondja hogy szeret meg minden és ez nem hátrány de nekem kínos.Ez lehet valami betegség?Vagy tehetek valamit az érdekébe hogy valamivel hamarabb elélvezzek akár a barátnőmmel egyszerre?2012. dec. 24. 17:10
1/2 anonim válasza:
Csak fizikailag vagy ott,érzékiség szempontjából nem .
Ezért addig kell mozognod amíg reflex el nem élveztet .
2/2 A kérdező kommentje:
de én próbálok mindenféleképpen ott lenni.A barátnőm gyönyörű és végig szenvedélyes szeretkezés az egész nem simma szex.
2012. dec. 24. 23:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!