Mi a legmegfelelőbb gyógymód a prosztatagyulladásra?
Figyelt kérdés
2009. okt. 17. 22:36
1/4 anonim válasza:
attól függ milyen eredetű gyulladásról van szó. Ha bakteriális eredetű, akkor antibiotikumos kezelés kell, ha a korból adódik (40 év felett) akkor vannak olyan készítmények amik tudnak rajta segíteni. (tökmagolaj, gyógyteák stb) De a meleg fürdő is jót tesz. Ha gondok vannak akkor először orvosnak meg kell mutatni mindenképp.
2/4 anonim válasza:
Gentos cseppek. Először azt hittem, hogy megszűnt, de van még. Nekem ez teljesen meggyógyította 3 éve.
4/4 anonim válasza:
én is ugyanebben a cipőbe járok. 23 éves vagyok és 21évesen jött ki elsőnek egy akut gyulladás, azt kikezelték antibiotikummal és utána jól is voltam csak pár hónapra rá jött ki a krónikus gyulladás. Adj egy privát e-mail cimet, vegyük fel a kapcsolatot, mert erről hosszabb dolog beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!