Fájdalmas a műtét?
A szűkületet és rövid féket válasszuk ketté .2 különböző dologról van szó . Ha nem rövid a féked ,akkor teljesen hátra tudod húzni,tehát semmilyen szűkületről nem kell beszélni .A fék műtése lehet altatásban is. 14 éves kor alatt igy is végzik . Az érzéstelenités valóban nem, kellemes,de csak 1 tűszúrást lehet érezni .A továbbiakban aztán már semmit sem . A műtét kb 15 perces.Bekötik ,aztán
lehet haza menni .Otthon aztán vannak pár napig kellemetlen percek .De minden műtét után így van ez .
4-5 nap múlva,már hullanak is ki a varratok .A fájdalom is elenyésző .Több fiú írt nekem erről.Az írásom is erre
alapult .
15 évesen műtöttek engem, most mindjárt 17 vagyok, helyi érzéstelenítés volt. Az a műtét legfájdalmasabb része. Én 5-6 injekciót kaptam. Ezek után a doki megnézte, megkérdezgette hogy fáj-e , érzem-e , szóval esélytelen volt. A műtét további részéből alig éreztem valamit, a gond csak az volt hogy nagyon remegtem :D. A végén éreztem pár dolgot, de az se fájt. Utána a legfájdalmasabb az első este utáni reggeli merevedés volt. Esküszöm, a legundorítóbb dolgokra gondoltam ami csak eszembe jutott, bármire ami nem izgat fel ... :DD de vagy negyed óráig olyan fájdalmakat éltem át ott, amiket se azelőtt se azóta nem ... Viszont utána 2 hétig fel sem állt. Nekem a varrat nem úgy jött ki mint szokott, 2 hétig voltak bent kb, de normálisan 1 hétig vannak. Mivel nekem nem jött ki, fogtam egy kis csipeszt és kihúzkodtam magamnak, nem akartam hogy a doki csinálja :).
Szóval nem vészes a dolog, nekem nem fájt annyira.
Fitymafék műtétnél nem fognak altatni, és az érzéstelenítőt pedig egy olyan vékony tűvel adják be, hogy azt sem fogod érezni, pláne, ha nem nézel oda.
Ha fitymaszűkületed is van, az más kérdés, azt nem oldja meg a fitymafék műtét. Ha mereven nem tudod normálisan és teljesen hátrahúzni, akkor meg kell csináltatni, körül kell metélni. A műtétből ekkor sem érzel semmit, a gyógyulás alatt lehetnek kellemetlen percek, de túl fogod élni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!