Mit tegyek ha korán szőrösödik a farkam?
Hát először is tedd tisztába a gondolataidat és járj utánna egy kis szexuális felvilágosításnak.
hiszen teljesen normális és egyáltalán nem korai ilyen korban a szőrösödés sőtt az a normális ha 13-14 éves korosra teljesen kifejlődik a nemi szőrzet.Tehát nyugi minden ok.
max nyird rövidre nullásgéppel
miért baj ha szörösödik a tököd? legalább már nem néznek kisfiúnak
örülj neki,végre a nagy fiuk sorába kerülsz .Semmivel ne vágjad le .A leborotválása egy új divat hóbort csak .
Aztán ha valahol nyilvános helyen,akár dokinál le kell nyomni a gatyát,azonnal gondban vannak.Mert ezek a fiuk a szegyenlőségről is hiresek .Én több helyen voltam katona ,
nagyon sokan fürödtük egyszerre.Leborotvált farka senkinek sem volt.Érdekes abban az időben ez senkit nem zavart
Csak most zavarja a nyálgépeket .Hova lett a férfias jelleg ?
utolsó
változik a világ
éppen mi a divat, menő
de ne gondolj arra, hogy elkorcsosul a világ, nézd meg hogy öltöztek a férfiak mondjuk XIV Lajos korában
és akkor az volt a társadalmilag elvért, normális
kérdező egyelőre hagyd a szőrtelenítő krémet
4 es köszi a reagálásodat .
Örülök hogy a kérdezőre is jó hatással voltunk .
Szerintem a szőrtelenítő krém nőknek való.
És inkább lábra, és olyan helyekre ahol erős bőr van.
Ha fizetnél érte akkor se kenegetném a farkam közelébe :D
Nekem egyszer volt leborotválva, és nem nézett ki jól.
Viszketett, szúrt, és zavart.
Szeretem így szőrösen, kicsit b_zis is levágva :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!