Amikor ellenőrzöm a heréimet akkor ilyen kis csomót észlelek a heréimnél. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok és csak nem olyan régen kezdtem el érezni.
Nem fáj.És mondom eddig nem éreztem.Válaszaitokat előre is köszönöm,de ne csak azt írjátok hogy mennyek el urológushoz ha nem azt is hogy mi lehet az,léci.
Előre is kössz.
2013. júl. 5. 07:06
1/3 anonim válasza:
Megtaláltad a mellékherédet, ne bántsd.
A riogatással ezt értük el, hogy 15 éves emberek képzelik rákosnak magukat, ez sem egészen jó így.
Van benne érköteg is, illetve mindkét herédhez tapad egy kis csomó, ez a mellékhere, fontos szerepe van, ott kell neki lenni.
2/3 anonim válasza:
A kis csomó az ondó vezeték csatlakozása .Ilyen mindenkinek van ,és fájni sem kell neki .
3/3 A kérdező kommentje:
:D:D
Jajj köszi tesókáim tudjátok mennyire megnyugodtam!?
2013. júl. 5. 08:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!