Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi van akkor, ha szóbelire...

Mi van akkor, ha szóbelire nem viszem be az ellenörzőm?

Figyelt kérdés

A minap beírtak egy igazgatói intőt, ami arról szól, hogy cserben hagytam az iskolát. Ha így beviszem szóbelire az ellenőrzőm, tuti nem vesznek fel..

Azzal "hagytam cserben" az iskolát, hogy nem mentem a számomra kötelezővé tett angol kerületi versenyre, mert beteg lettem.. De természetesen az ofőm utál, ezért nem hitte el, pedig az orvos is megmondta, hogy torokgyulladásom volt.

Most mit csináljak?

2013. febr. 18. 19:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Én is nemrég kaptam, igaz én csak beírást arról, hogy órán telefonálok, (ez akkor volt amikor anyukám a felvételi pontszámom miatt hívott fel)és én is gondolkoztam, hogy nem viszem szóbelire, de akkor meg azt hinnék, hogy ilyen hanyag gyerek vagyok..Egyébként az ofőm azt mondta, hogy elég ritkán lapoznak hátulra. Remélem tényleg így van. Egyébként megkérdezhetem, hogy ez hányadik kerületi angol verseny volt? (csak kíváncsi vagyok :))
2013. febr. 18. 20:06
 2/3 A kérdező kommentje:

Szia! Nekem összesen 7 intőm van, de ez teljesen más dolgokból. Szóval inkább higyjenek hanyagnak.:/

Ez 14. kerületi angol verseny volt. Bench Mark azt hiszem.:/

Az én ofőm azt mondta, hogy direkt hátra lapoznak rögtön.:o

2013. febr. 18. 20:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem éri meg ezzel játszani, lehet hogy hátra se lapoznak, ha igen és rákérdeznek, kérj esetleg az orvostól igazolást (előre) és felejtsd azt véletlenül az ellenőrződben. Azt ne mondd, hogy az ofőd utál, inkább azt, hogy nem fogadták el, holott te valóban beteg voltál. Bár, ha tényleg így van megfogalmazva, hogy "xy cserben hagyta az iskolat" az azért elég furán hangzik egy külsős számára. Ha nem vádaskodsz (utál az ofő), hanem megmagyarázod pár szóval, hogy te nem hibáztál, biztos adnak esélyt. Utólag nem kérhetik be az ellenőrzőt? Mert én, biztos bekérném utólag és már akkor hátra is lapoznék, nem-e direkt hagyta otthon a diák. Szerintem jobb tiszta lapokkal játszani.
2013. febr. 19. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!