Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hány évesen kezd el nőni/besöt...

Hány évesen kezd el nőni/besötétedni a szőr az arcon és a pajesznál?

Figyelt kérdés

kb másfél éve nő a bajszom, mikor fog nőni máshol is? az államon is mostanában kezdtek el besötétedni a szőrszálak.

szerintetek mikor fog nőni az arcomon is? tudom változó, de nálatok hogy volt?

15/F

2009. okt. 15. 22:23
 1/6 A kérdező kommentje:
Jah és még egy kérdés: hogyan lehetne begyorsítani a folyamatot? ha sokat borotválom, akkor hamarabb fog sötétedni?
2009. okt. 15. 22:26
 2/6 anonim ***** válasza:

hát ez genetika függő.. volt olyan ismerősöm akinek már bőven kellett 15 évesen borotválkoznia.. nekem első szexuális élményem után indult meg szemmel láthatóan a szőrnövekedés:D (előtte is volt de nem "bökött") (akkor volt hogy napi 2 is megvolt..)

19/f

2009. okt. 15. 23:10
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia! Ha sűrűbben borotválod nem fog erősödni, ez egy általánosan elterjedt tévhit!

Nekem már 12 évesen kezdet nőni a bajuszom, ilyen kis pihe volt, teljesen kb. 16 évesen, de azóta is sokat erősödött! De van egy haverom aki kb. havonta porotválkozik 1-2 helyen!

2009. okt. 18. 01:24
 4/6 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy nem erősödik, de esetleg hamarabb sötétedik-e be. Mivel szőkén nő a szőr, és már borotváltam 1-2x mert ezt olvastam. Simán elképzelhető h besötétedik, mivel nem kell megvárni míg kihullik a szőr, hanem szépen ami visszanő már sötét lesz, érted mire gondolok?:)

Na mindegy köszi a válaszokat.

2009. okt. 18. 10:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Én amikor 13 éves lettem egyszer letoltam az egész arcomról (pajesz és az alatti részt nem azt elfelejtettem) azóta nem lehet azt csinálni hogy nem borotválom le két naponta (hiába nem erős), szúr. Szóval én most leszek 2 hónap múlva 14 és múltkor elég erősen látszott. DE AZT IS LEBOROTVÁLTAM XD amúgy a pajesz kezd egyre erősebb lenni
2009. okt. 18. 23:02
 6/6 anonim ***** válasza:
De ez az! Hogy azért hiszik az emberek hogy erősödik mert közben nőnek és természetes módon egyre erősebb! Ha 25 évesen borotválkoznál először és onnantól kezdve minden áldott nap, akkor sem erősödne! 22 évesen észrevettem hogy elkezdett egy kis szőr nőni a vállam hátulján, egy egész kevés de leszedtem, és nem azért volt mert ott valaha is borotváltam volna! A mellkasom is szőrösebb 23 évesen mint 20 évesen, vagy akár csak tavaly! Pedig nem borotváltam! Az egész csak genetika függő!
2009. okt. 19. 02:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!