Nagyon szeretnék nőni, mit tegyek még érte?
Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok 170 cm magas és 70kg,kajakozom igaz most kezdtem,jó fizikumú vagyok :D:D Apukám és anyukám is 170 cm.
Nőhetek még? Nagyon,de nagyon szeretnék még.
Helyesen kell táplálkoznom?
Lássatok el jó tanácsokkal kérlek titeket! :)
16f =)
2009. okt. 15. 16:04
1/9 anonim válasza:
Ha egyszóval akarok rá válaszolni akkor azt kell mondanom h:nem.Ha anyád mondjuk:"x" apád meg:"y",akkor te nem lehetsz "z".Én eddig magassággal kapcsolatos "paradoxon-t" csak az unokatestvéremnél láttam aki mindkét szülőjénél magasabb lett.De ő 16 évesen már "xy" volt.Ha érted mire gondolok:)
Tehát reménykedhetsz de ez meg van írva.
2/9 anonim válasza:
Szia! Én kb. 19 éves koromig nőttem, Anyukámnál 15, Apukámnál 10 centivel vagyok magasabb :) Szerintem még Te is kapsz pár centit, nyugi! Addig is sportolj, táplálkozz kiegyensúlyozottan, ha lehet de dohányozz és ne fogyassz sok alkoholt. Ja, és nagyapám mindig azt mondta, hogy azok nőnek magasra, akik háton fekve, kinyúztózkodva alszanak. Én persze mindig oldalt, összegömbölyödve alszom :))
3/9 anonim válasza:
én nagyjából ilyen korban kezdtem el hetente kétszer intenzíven úszni és hihetetlen mód megnyúltam 1-2 év alatt. Emellett egészséges is. Szal én bátran ajánlom neked is.
4/9 anonim válasza:
Anaerob intenzív kondi állítólag visszafogja a növekedésed. a vitamin, a mozgás (pl. úszás, tenisz, kosár) biztos nyújtani fog, a jó alvás is fontos. Rengeteg példát tudok szülőket messze túlnőtt skacokra, szóval hajrá!:)
5/9 anonim válasza:
Azért anyira ne örüljünk a szülőket túlnövő srácoknak! Nem éppen jó dolog ez ami napjainkban történik! A sok homronkezelt szarttól van! Ha egy fiunak viszonylag alacsony a tezstoszeron szintje az ösztrogénhez képest akkor jobban megnyúlnak a csontjai, azonban kevésbé lesznek erősek, 60 éves korára, de akár 25-30 éves korára is előfordulhat hogy komolyabb térd és gerinc problémái lesznek! Ennek a hormonális dolognak is az oka, hogy az átlagosabb magasságú férfiaknak, átlagban nagyobb a férfiasságuk, és hosszabb, egészségesebb életet élnek!
6/9 anonim válasza:
Én soha nem sportoltam semmit (a tesiórákat kivéve) és apámnál 10 centivel anyámnál meg 30-al vagyok több, úgyhogy ez főleg genetikai kérdés.
7/9 anonim válasza:
Hát mivel ilyen fiatal vagy még valószínűleg sokat fogsz nőni, ha rendesen táplálkozol. A növekedési szakasznak már ugyan a végefelé jársz, de közel sincs vége. Kalcium, vas, vitaminok. bagót és drogokat hanyagold, attól összemész. De komolyan.
8/9 anonim válasza:
simán táplálkozz helyesen (egészségesen) én most vagyok 12/F de már anyukámat is túl nőttem (ő 169 cm)
9/9 bumbi02 válasza:
nem lehet megmondani hogy nősz-e vagy sem.. általában az emberek 21 éves korukig fejlödnek ien téren ha jol tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!