Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogyan mondjam meg a szüleimne...

Hogyan mondjam meg a szüleimnek, hogy nekem jól jönne egy körülmetélés?

Figyelt kérdés

Ja és kérlek ne ajánlgassatok más módszereket, tudom, hogy kicsit fájdalmas és kellemetlen, de sok jóval is jár és tudom nekem ez lenne a legjobb. Csak ezt félek elmondani nekik. Ezt nem égő közölni velük? Esetleg ti hogyan adtátok elő nekik?

16/F

2013. jún. 26. 22:18
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
46%

55%-ossal vigyáznék mert ő kijelentette már máshol is hogy metélésre beszél rá embereket,de szereitnem meg nem kis dolog ha a legintimebb testrészedet műtik éppen,ott vagdosnak és nem csak állva hanem lankadt állapotban is számít a kinézet és láttam már gázos kinézetű metélt péniszt.

Gondold jól át,beszéld meg a szüleiddel de nem hallgas ilyen féredumával hogy szebb,jobb lenne,ez kamu.Magyar nők 90%-a nem is lát metélt péniszt így nem lehet kijelenteni.

2013. júl. 6. 19:40
 22/23 anonim ***** válasza:
69%
Te nem vagy normális. Ha egészségügyileg el kell távolítani a fitymát, akkor nehogymár azért ne csinálja meg az ember, mert a zsidók privatizálnak. Az meg, hogy szép vagy nem szép, megintcsak másodlagos dolog. Kb mintha egy szívbeteg, vagy akármilyen beteg visszautasítaná a műtétet, mert utána csúnya lenne a vágás helye. Hát kit érdekel? Nem tetszik a nőknek, na és? Szűkülettel nagyon nehéz a szex, ha egyáltalán lehetséges, szóval akkor nézegetheti az asszonyság naphosszat, de használni bizony nem fogja.
2013. júl. 6. 21:18
 23/23 anonim ***** válasza:
36%

A teljes körülmetélést azért kell kerülni, mert ha valaki nem durván cukorbeteg, akkor nincs értelme egyszerűen. A különböző erősségű szűkületre különböző civilizált megoldások léteznek ugyebár, 2013 van...

Ha a kérdező nem akar más eljárást, akkor választhatja a körülmetélést, az orvosoknak egyszerűbb is sokkal, nem gond, csak ha olyan problémák adódnak majd, amik nálam is vannak, akkor sajnos azzal tisztában kell lenni, hogy nem létező anyagból az orvosok nem tudnak dolgozni - ahogy nálam se.

Én ismertem olyat, aki esztétikai okokból csináltatta meg, 16 éves volt és később már bánta a dolgot. És most is bánja, pedig már kétszer annyi idős. Én várnék 2 évet a teljes csonkolással. Addig meg csinálnék valamit, ami segít, ha megmarad a bőr egy része, attól még később le lehet vágni az egészet.

Sőt, akár a heréket is el lehet távolítani, ha épp az lesz az új divat, ki tudja...

2013. aug. 26. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!