Hogyan mondjam meg a szüleimnek, hogy nekem jól jönne egy körülmetélés?
Ja és kérlek ne ajánlgassatok más módszereket, tudom, hogy kicsit fájdalmas és kellemetlen, de sok jóval is jár és tudom nekem ez lenne a legjobb. Csak ezt félek elmondani nekik. Ezt nem égő közölni velük? Esetleg ti hogyan adtátok elő nekik?
16/F
Tisztában vagyok azzal hogy fájdalmas, de azt túlélem. És az egyik barátom mondta, akinek 2 éve csinálták meg, hogy neki úgy kényelmesebb és a szex is jobb meg elvileg egészségesebb is. Szóval én mindenképp ennél maradok, és légyszi ne ajánljatok több ilyen alternatívumot :) Én csak a szüleimnek nem merem ezt elmondani :/
Tényleg meg kell várnom a 18-at ha nem akarok szólni nekik?
Szia!
Szerintem mondd el a szüleidnek minél hamarabb, egyrészt mert segítenek, másrészt mert 16 éves vagy, tehát a műtét sem annyira para mivel altatni fognak.
Én magam körül lettem metélve 23 évesen. (aki elmúlt 20 annál nem altatnak, csak érzéstelenítenek, szerintem kellemetlenebb szituáció) Hogy a szex jobb-e.. hát őszinte leszek, nem tudom annyira megfogalmazni :D Én azt mondanám inkább hogy más.. (de persze nagyon jó :D ) nem kell aggódnod, semmilyen hátrányod nem származik a dologból.
Annyi történhet ami igaz, hogyha a fitymafék idáig nagyon visszafogta a merev állapotot, akkor esetleg méretbeni változás az történhet. Kicsit vastagodni mindenképpen fog, mivel a bőr keményedni fog. Higiéniai okokból teljes mértékben jobb. Ha nővel vagy, akkor később mész el, ez is igaz, de ez is leginkább fejben dől el. Újra meg kell majd tanulni használni a fegyvert, hogy milyen sajátosságai vannak mert másképp reagál majd az ingerekre. A lényeg, hogy azért a biztonság kedvéért menj el több urológushoz és azt válaszd amelyikben megbízol. Nekem ez fontos volt, nem mindegy hogy ki végzi a műtétet. :)
És még egyszer mondom: SEMMILYEN hátrányod nem lesz belőle!
Ha egészségügyi okokból meg kell tenni, meg kell tenni, nincs mese. Minél előbb annál jobb! :)
Én 21 évesen lettem metélve, 3 hónapja, nekem is sokkal jobb így. Ahogy az előző írta, nehéz megfogalmazni, mivel másabb a szex.
Valamivel kevesebb ingert érezni, de azt erősebben. Én jobban élvezem így, a páromnak is jobban tetszik.
Szűkületem nem volt, azért csináltattam meg, mert nekem jobban tetszik a metélt.
Szerintem arra ne hallgas hogy a barátod azt mondta hogy jobb a sex,meg szebb ez csak buta duma.A legtöbb nőnek nem tetszik,még nem is láttak itthon metélt péniszt és bizony lehet elszűrni a műtétet,van akinek érzéketlenné vált a pénisze.JObban tennéd ha jól körbe olvasnál olyanoknál akiknek volt szükülete és írtak mind a metélésről,mind a fityma tágító műtétről.Hátrányod lehet lezsi dózhatnak(őket meg nem szeretik,az ország tönkretétele miatt),beszólhatnak és látávnyilag is el lehet szúrni a műtétet.
Pont valahova írtam hogy nem rég láttam egy orvosi műsort és ott volt egy petélt fickó,na neki tök vörös volt a makkja és mint valami gumi olyan felgyűrődése volt,és sok metéltnél láttam ilyen furcsa kinézetet,nem valami szép,jól gondold át.
Akinek nincs más lehetősége olyan komoly a szükülete megértem,de a többit nem.A sex nem lesz jobb,a kinézete sem,sőt lehet elszúrják,a csajoknak nem igaz hogy bejön,hisz kevesen láttak ilyet,de nyilván ha valakivel együtt vagy és betegség miatt erre kényszerlték elfogad,sőt lehet azt mondja milyen jó így hogy ne sértsen meg vele,de nem őszinteségből fogja mondani.
A haverod meg nyilván mivel neki ilyen van,nem fog maga ellen beszélni,hanem kamuzni fog,hogy hű de jó,a csajoknak is stb,de ez szöveg.
Ne rá hallgas,hanem néz alaposan mind két oldalon körül,sőt kérdezd meg a csajok véleményét internten melyik tetszik nekik jobban stb. és úgy döntsél majd.
Ne hallgas most senkire,de alaposan néz körbe,és kérdezt meg a betegés miatt metélteket hogy ha nem lett volna betegségük akkor is metéltetek volna vagy ha lett volna más lehetőségük akkor azt választják,kérdezd meg mennyire fájt a műtét után,mennyi ideig tartott a műtét,gyógyulás,milyen volt a pisilés az első hetekbe.Mindent kérdez meg alaposan,több körbe menj végig.
Nézd képeket metélt péniszről de lankadt állapotban,mert állva ugyanúgy néz ki mint a természetes pénisz,amibe ne avatkoztak bele.Jobb ha sokat megnézel hogyan is néznek ki.
A legfontosabb viszont:
A szüleiddel viszont mindenképpen beszélj erről!!!!Nem ciki,ők a szüleid!!!Segíteni fognak hidd el!!!
Metélés ellenes vagyok,mert nem látom abszolult szépnek,csak egészségügyi okból,ha nincs más mód tudom elfogadni.De akárhogyan döntesz,ne hallgass magadon,szüleiden kívül másra,de nézz körbe alaposan több szempontból
Csak a részleges körülmetélésnél marad ott a fityma fele és látszodik csak kicsit a makk,a teljes körülmetélésnél az egész makk látszik.A fityma plasztika amit írtam viszont azt jelenti hogy marad a fityma ahogy volt,de lazítanak rajta és így mereven is hátratudod húzni
Nem tudom én semmi szépen nem látok a folyton kilógó makkban,olyan mint a gomba kalapja.Érdekesen néz ki,de te tudod.Bár kérdezd meg a nőket nekik mi jön be jobban,nem hinném a metélt.
Női szemmel "szebb" a körülmetélt hímvessző, és ezt nem csak én mondom, hanem a barátnőim is. Nemcsak a látvány miatt, hanem az egészségügyi előnyök miatt is érdemes megcsináltatni, ráadásul ezek az egészségügyi előnyök nemcsak nálad, hanem a női oldalon is jelentkeznek!
Hogyan mondjad meg a szüleidnek? Hát, szerintem őszintén: menj el Urológia szakrendelésre, nem kell beutaló. Ha megbeszélted az orvossal és kaptál időpontot a műtétre, akkor meg elmondod otthon, hogy elmentél, és hogy megkéred, hogy kísérjen el valamelyikük a kisműtétre. Nem olyan bonyolult dolog ez! :-)
16/17: Na ebben teljesen egyetértek veled.
Amúgy tuti nem altatnak? Nem úgy van, hogy kiskorúakat elszoktak? Mert lehet hogy gáz, de én félek a fájdalomtól, még ha érzéstelenítéssel nem is éreznék semmit, de mégis jobban érezném magam hogyha nem lennék fent amikor műtenek. Lehet kérni a külön altatást? Még fizetnék is érte.
az nem igaz hogy nők szebnek látnák ez kamu,hazánkban nem divat a körülmetélés,sőt külföldön is csökken a számuk,csak egy népcsoportnál van jelen hazánkban,akiket nem szeretnek,le is szólják ha velük kevernek(,de nem a vallásuk,szokásaik miatt,hanem mert sokat ártottak a haznánknak privatizáció során,tönkre tették a gyárakat,áron alul megvették,majd szétrombolták,az országot,majd eladták külföldnek a cégeket stb.)
Itthon ha nem tartozol a bizonyos említett csoporthoz akkor kevés az esély hogy metélt pénisszel fuss össze,hacsak nem kikapos csaj vagy,tehát nem igazán látnak a magyar lányok metélt péniszt,amúgy meg a beszólogatással is találkozni lehet.
Abszolut nem szép látványilag,ez kamu és nem tetszik a nőknek jobban,nem futkosnak metélt pasik hazánkban tucatjával már csak ebből indulj ki,aztán még száraz és kérges is lehet a makk és a masztizás is állítólag elég gáz,nem tudom mit húzkodnak,vagy mit csinálnak egyáltalán.
A honlapra nem mennék fel,mert hazudoznak össze-vissza,hogy a jó népet metélésre csábíták,így is gáz,hogy csökken a magyarok száma,és akkor még erre csábíták,a magyar férfi szóról senkinek nem metélt pénisz fog eszébe jutni,hanem ha metélt magyar péniszt mond valaki tök más,nem jó dolgok.Gáz,hogy erre vágyik valaki és be tudják etetni azzal hogy jobb lenne a sex,vagy tetszene a nőknek,páran az említett honlapon is leírták korrektül,hogy ha nem lett volna szükségük erre nem tették volna meg sose,mert fájt a műtét,a sex se jobb csak másabb.
De te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!