Pasik, ti elmennétek női andrológus-urológushoz, ha ilyen jellegű problémátok lenne?
Eltaláltad, hülyeség így gondolkozni, ezt tanúsíthatom :)
Éppen ezt szerettem volna felhozni példának egy korábbi válaszra reflektála, miszerint a páciens szemszögéből lényegtelen, hogy a kezelőorvosa nő, vagy férfi. Jó lenne, ha így működne a dolog, de sajnos maximum sürgősségi ellátás esetén állja meg a helyét ez a gondolat. Az urogenitális rendszerrel foglalkozó szakterületek meg különösen szenzitívnek számítanak a betegek részéről. Amikor egy nő elmegy nőgyógyászhoz, általában megfordul a fejében, hogy milyen fehérneműt vegyen fel, jól nézzen ki, ne legyen szőrös, stb. Mert ott motoszkál a fejében, hogy "Vajon mit gondol rólam?" Miközben az orvost általában egyáltalán nem izgatják ezek a dolgok, az egyetlen, ami zavarja, ha valaki ápolatlan, mosdatlan.
A férfiaknál szintén vannak ezzel analóg gondolatok. Ez
Csak kinossag szempontbol rosszabb tenyleg nekem egy no, ha olyan problemam lenne, amit mar korabban emlitettem, s ezert, mert mit gondol rolam (amiket irtal nem erdekel), mert valszeg g ugyse talalkozok vele tobbet. Tudom, akkor miert ereznem magam kinosan pont azert, hat azt en sem tudom.
Egyebkent azert, mert itt paran azt mondtak, h nem mennenek nohoz, azert nehogy feladd az almod/vagyad, bar remelem nem is gondolkoztal ezen.
Nem áll szándékomban feladni, de még van időm dönteni :)
Köszönöm a válaszokat mindenkinek, érdekes volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!