Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ha kb 2 és fél hónapig eddzek...

Mádásor kérdése:

Ha kb 2 és fél hónapig eddzek mellre és bicepszre akkor mennyire lesz látványos az eredmény?

Figyelt kérdés
Pontosabban naponta 50-70 fekvő, illetve alkarra és bicepszre is gyakorlatok. Helyes táplálkozás is van mellette.
2013. jún. 5. 16:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Látszani fog, én egy lusta disznó vagyok súlyzóztam hétig kb., csináltam mindig 5-8 gyakorlatot és ugye nem volt hozzászokva és egyből nőtt is egy kicsit. :D
2013. jún. 5. 16:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Az eredmény akkor lesz látványos,ha 50 m futás után sem esel össze .Nem csak mell,és bicepsz van .A karjaid erősek,a lábaid meg rogyadozóak maradnak.Akkor majd járhatsz kézen .
2013. jún. 5. 17:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyrészt felesleges mindennap fekvőzni, ugyanis a mellizom nem képes regenerálódni és semmit nem fejlődik. Másrészt elég viccesen fogsz kinézni, ha csak mellre és bicepszre edzel...Még ha csak strandizmokat akarsz is, hogy villoghass, akkor sem árt ha hátad, vállad és lábizmod is van hozzá. Azt a helyes táplálkozást, ami van hozzá, azt meg el tudom képzelni, ha már az edzést is ilyen komolyan veszed :)
2013. jún. 7. 22:17
 4/5 A kérdező kommentje:
az alsó testem eléggé jól ki van dolgozva :) a felsó részzel van gond..!
2013. jún. 9. 19:11
 5/5 A kérdező kommentje:
a futással sincsen semmi gond mert atlétikára is járok!
2013. jún. 9. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!