Flór Ferenc kórházban akinek volt ANDROLÓGIAI vizsgálata! Mennyi idő után volt meg az eredmény?
Sajnálom,hogy rossz hírt kaptatok :(
Azt még had kérdezzem meg,hogy feltétlenül a férfinek kell bevinni a mintát,vagy viheti a feleség is?
Mivel meg is vizsgálják a férfit szerintem nem örülnének ha te jelennél meg egyedül a vizsgálaton (herék,prosztata,ultrahang...)
Elvileg a 'cuccal' fél órán belül a vizsgálaton kell lenni.Ja és ne parázzon a párod a vizsgálat nem annyira vészes!
Sok sikert!
:)
Sikerült telefonon választ kapnom a kérdésemre.
Nem kell feltétlenül a férfinek is bemenni,de szerencsésebb ha ő maga viszi be a vizsgálandó anyagot,ugyanis,ha szükséges rögtön meg is vizsgálják.A helyszínen nincs lehetőség minta adásra,és az eredményt fél óra múlva kiadják.
Csakhogy van egy bökkenő...Amióta megtudta a párom,hogy esetleg vizsgálat is fog történni,"átment" kis nyusziba,és azt mondja már most görcsben van a gyomra az egésztől...(Ez úgy derült ki,hogy közeledtem hozzá és ellökött magától)Hát ezen totál kibuktam!!!!
Valószínű,hogy miattam nem jön a bébi,ugyanis PCO szindrómám van,csak a férfinél is ki kell zárni a problémát,ezért szükséges ez a vizsgálat!
Tegnap sírva aludtam el,nem hittem el,és nem hiszem el,hogy ennyi áldozatot nem tud meghozni(végülis nem mondta,hogy nem megy el,csak görcsöl rajta,én már azt is számba vettem,hogy ez a nagy félelem nála azt is eredményezi,hogy nem tud majd mintát adni...)Én már majd egy éve orvosról -orvosra járok,hogy végre családot alapíthassunk,nekem sem könnyű ez a procedúra,de megyek,vizsgálatról -vizsgálatra,vérvételről-vérvételre,gyógyszereket kell szednem,diétáznom,fogynom...Szóval elég áldozatot hoztam már a szent cél érdekében,és még kitudja milyen rögös az út előttem,mire eredményes lesz ez a procedúra!?!
Nagyon bánt,hogy így hisztizik egy nyamvadt vizsgálat miatt,úgy érzem egyedül maradtam a problémával...
Mondjuk mondtam neki,hogy akkor döntse el,hogy akarja ,hogy gyerekünk szülessen vagy sem,mert én magam kevés vagyok az egészhez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!