Milyen testedzési módszert javasolnátok nekem?
15 éves fiú vagyok és sokak elégedetlenek az alakommal, ezért rengeteg rossz "kritikát" kapok tőlük.Ti milyen testedzési módszert javasoltok?
Ez volnék én:
El kellene menni az endokrinológushoz. Lehet, hogy valami hormonális okok vannak a háttérben. A hziorvos is kérhet bizonyos vérvizsgálatokat. Ugye nem félsz a tűtől?
Hány kiló vagy amúgy? Szerintem a mázsa megvan :)
A te egészséged érdekében kellene elkezdeni fogyni. Vérnyomással, koleszterinnel, vérzsírral mi lesz?
Lehet ,hogy pajzsmirigy gondaid vannak azis kozrejatszhat....menny orvoshoz minden keppen! dietetikus akarmi csak menny el onmagadert...Ha meg fogyni akarsz akk semmilyen dieta ne legyen semmi bio..szar az egesz!! elmondom neked...reggeli max egy szendo szart le hogy legfontosabb etkezes
Ebedre egy adag kaja,aztan STOP...ezt muszaj
Vacsi nuku(SEMMI)
hetszentseg ,hogy lefogysz...ha lehet akk ne minen ebedre legyen sultmalac...sok sikert BB
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!