Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ti mit tennetek a helyemben?...

Ti mit tennetek a helyemben? édesapámat surgossen meg kellett műteni. A műtét hala istenek jol sikerult, de az orvos 1500 euro-t ker? Ti oda adnátok neki?

Figyelt kérdés

2013. jún. 2. 14:19
 1/10 anonim ***** válasza:
Mire műtötték? Mire fel kér pénzt az orvos?
2013. jún. 2. 14:25
 2/10 anonim ***** válasza:

Ha van biztosítása, akkor beszélj az illetékes Szervekkel. De ha nem volt biztosítása, akkor sem az orvosnak kell a pénzt fizetni, hanem általában átutalni szokás, vagy befizetni csekken.

Kérdezz rá, hogy mennyire legális az, amit csinál!

2013. jún. 2. 14:29
 3/10 A kérdező kommentje:
azert keri mert a mutet kritikus volt, es a halalbol hozta vissza
2013. jún. 2. 14:30
 4/10 A kérdező kommentje:
van biztositasa. a hasaban elpattant egye ér
2013. jún. 2. 14:31
 5/10 anonim ***** válasza:

"a halalbol hozta vissza"

Ez a dolga! Tett egy esküt, miszerint mindent megtesz a betegért! Mi az, hogy utólag kéri a pénzt?

Egyébként ha nem okozna gondot ennyi pénzt kiadni, biztos kifizetném a dokinak, mert ugye csak az Édesapám... De ha nincs miből, akkor nincs miből... Ez van

2013. jún. 2. 14:40
 6/10 anonim ***** válasza:
Én felkeresném a kórház illetékes betegjogi képviselőjét, minden osztályon ki kell legyen írva, hogy melyik napon van ügyfélfogadása, és pontosan hol. Kérdezd meg tőle, mit tegyél, mielőtt fizetsz bármennyit is apukád kezelőorvosának. Én megértem, hogy nagy műtét, nagy szakértelmet igényel, de azért ez mégiscsak túlzás...
2013. jún. 2. 15:37
 7/10 anonim ***** válasza:
Apukámat is műtötték (daganattal ugyan, de ahogy vesszük az is életmentő műtét, csak nem "akut" értelemben), és adtunk a sebésznek egy szép kis összeget, de annyit, amennyit mi gondoltunk, és nem amennyit kért!!! Belőlem ez a gesztus, amit apukád orvosa művelt inkább ellenállást váltana ki, és ha még akartam volna is meghálálni pénzzel neki, ezek után nem tenném. Persze ez én vagyok.
2013. jún. 2. 15:47
 8/10 anonim ***** válasza:
Magánklinikán történt a műtét? Aligha. Következésképpen kórházi tulajdonú műszerekkel, altatóval, stb végezte a műtétet. A nővérek is a kórház alkalmazottai. Vajon mennyit szán a doki ezekre? Oyan ez, mintha a buszsofőr a jegy árán kívül kérne még teszem azt 25€-t, amiért felszállhatsz a buszra.
2013. jún. 13. 16:47
 9/10 A kérdező kommentje:
allami korhazban mutottek. vegul aztan csak adtam 250 eurot, mert mar en szegyeltem magam, mindig felhozta, hogy meg mentette edesapam eletet
2013. jún. 13. 21:25
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem neked kellett vona szégyellni magad, hanem neki, de nagyon! Ilyenkor bánom, hogy nem vagyok vallásos, és nem hiszek benne, hogy isten megbünteti.
2013. jún. 14. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!