Hogy kéne elkezdenem a kezelését?
Figyelt kérdés
19/F vagyok, enyhe fitymaszűkületem van szerintem születésem óta, most szeretném kezeltetni és az SZTK-ban ingyen körülmetéltek volna, de szerintem valami humánosabb módszer bőven helyretenne (csak merev állapotban nem tudom felhúzni, akkor csak félig megy, vizesen és ondósan akkor is végigmegy), és ez lenne a kérdésem felétek, hogyha a bemetszést szeretném hogy ejtsenek vagy fitmyaplasztika, akkor hova kéne mennem és az mennyibe kerülne, és mennyi idő alatt gyógyulna utána? Tapasztalatok?2013. máj. 29. 14:07
1/5 anonim válasza:
Az a módszer is ingyenes,de a tiéd még ahogy olvastam otthon is korrigálható .Egy bemetszés 2 hét alatt meggyógyul .
2/5 A kérdező kommentje:
Igen olvastam hogy lehet nyújtogatni forró vízben meg ilyesmi, de nem erőltetem mert akkor heges lesz a makk, ígyis keletkezett már rajta pár szex után... rövid a fitymafékem szóval valamilyen kezelést mindenféleképp kéne rá találni ami nem azzal jár hogy az egész fitymám elvesztem
2013. máj. 29. 14:57
3/5 A kérdező kommentje:
... itt nem arról volt szó hogy én erőszakot teszek magamon és nem tudom hogy mi a határ. :D Az eredendő probléma ott van hogy rövid a fitymafékem tehát hiába húzogatom ha rövid, nincs hova végigérjen, tehát azzal kéne kezdeni valamit,de azért köszönöm
2013. máj. 29. 21:50
4/5 anonim válasza:
Értem én, de elhiheted, hogy vannak páran akik nekiesnek, még ha fáj is saját maguknak... :D
Mindegy, próbáld már meg azt, hogy fogod a fityma végét és kihúzod előre amilyen hosszúra engedi, és rendszeresen úgy tartod kifeszítve -- Nekem az a tapasztalatom, hogy egy kicsit lehet nyújtani a fitymaféken (de legalább a körülötte lévő bőrön), bár sokan azt mondják, hogy képtelenség. Szóval egy próbát megér, max. nem történik semmi sem.
A fitymaféket viszont se nem f.plasztikázással se nem körülmetéléssel szokták javítani... Lehet szimplán átvágni, lehet elkötni, lehet átszabni (na jó, ez már plasztikázás :P) -- mindehhez a fityma többi részéhez jellemzően nem kell hozzányúlni.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2013. máj. 29. 23:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!