Kávétól lehet bajom?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok és általában naponta 1-2 kávét megiszok. kevés kávé és sok tejjel, általában edzésem előtt és edzésem után szoktam meginni 1-et heti 5 edzésem van és edzések elött is suli lefáraszt és edzés után van mikor még1-et megiszok hogy ne legyek hulla. lehet ettől valami bajom, egészséges ez?2013. máj. 29. 07:29
1/7 anonim válasza:
Nem fogsz rá választ kapni, a tudomány jelen állása szerint. Egyik nézet szerint irtó káros, másik szerint egészséges, döntsd el, melyiknek hiszel.
2/7 anonim válasza:
Szerintem 1-2 kávétól nem lesz bajod.Egy dologra figyelj oda! Az edzés is és a kávé is gyors szívműködést okoz,ezért célszerű lenne,ha edzés előtt és közvetlenül utána(míg vissza nem áll a szívműködésed) nem inni.
3/7 anonim válasza:
Kevés kávé sok tejjel. Ennyitől nem hiszem, hogy bajod lenne. Én is kb.15 éves korom óta kávézom, a szüleim is, biztos azért szoktam rá.:) Alacsony a vérnyomásom is, én nem tartom károsnak.
4/7 anonim válasza:
Nem hiszem,hogy ártana,főleg így sok tejjel .
5/7 anonim válasza:
Rossz a kérdés.
Egy részt nem a suli fáraszt le, hanem hogy nyilván sok cukrot vagy lisztet eszel, és ez odaver az energiaszintednek.
A kávétól nem lesz bajod. A tejtől igen, kezdetnek fáradékony vagy. Hát, igen a tejet arra találták ki hogy hízzon a borjú (meg te) és nem arra, hogy magas energiaszintje legyen. Aki felhasználja az energiáját az nem hízik, a tej raktárakba viszi a tested tápanyagait, nyilván fáradékonyabb leszel utána.
6/7 A kérdező kommentje:
koszonom a segitseget! kaja rendbe van. nagyon ehezsegesen taplalkozok kondi miatt is rendbe lett meg rakva anno azota tartom majdnem a szintet..!
2013. máj. 29. 12:47
7/7 anonim válasza:
Rendben van.. Hát persze. Mint minden 14 éves és sportoló, egészségesen eszik.
LOLLLL! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!