Vérveszteség okozhat merevedési gondokat?
Figyelt kérdés
Kihúzták az egyik fogam és a megszokott vérzésnél tovább tartott a szivárgás. Éjszakai rosszullétet okozott, szédüléssel, hányingerrel és izzadtsággal,mintha leöntöttek volna egy vödör hideg vízzel. Azóta kisebb szédülések,fejfájás rosszullét érzettel. Volt azóta egy nemi aktusom,ahol nem igazán működött a nemi szervem. Volt merevedés,de nem stabil. Okozhatta a vérveszteség ezt a problémát?2013. máj. 28. 11:14
1/5 anonim válasza:
nem itt tüneteid tul erősek voltak nem volt ciszta fogadban esetleg?
2/5 anonim válasza:
Annyi vért biztosan nem vesztettél, gondolom inkább en block nem érezted toppon magad.
3/5 anonim válasza:
Szerintem kizárt, hogy a fogtól volt.
4/5 anonim válasza:
A foghúzási stressz okozta ezt,és nem a vérvesztesség.
Nálam még egy véradás után is jutott oda le .
5/5 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy annyi vért nem veszthettem, de eddig még nem volt olyan, hogy délben húzták és következő nap hajnalban is vérzett, a rosszullét után. Ciszta nem volt, de az hozzá tartozik, hogy a fog egy darabja bent maradt, az okozhatott gondot és a délutáni műszak. Lehet ez zavart meg...
Amúgy ez volt az első alkalom amikor lefeküdtünk egymással, előtte nem volt gondom. Azért ijedtem meg, nehogy lelki legyen, mert nem érzem magamon ennek jelét, de ki tudja!
Köszönöm a válaszokat!
2013. máj. 28. 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!