Merevedési zavarok kokaintól?
Nem tudom mi egyebet fogyasztott a barátod kokainon kívül és mennyit. A dohányzás inkább hosszútávon, idősebb korban szokott merevedési panaszokat okozni, pár év dohányzás még általában nem.
Amint korábban írtam a kokainra annyira nem jellemző, hogy ilyen panaszokat okozzon, rövidtávon. (Gondolom nem évtizedeket kokainozott). Viszont az is igaz, hogy az egyéni tolerancia nagyon változó és mindenki máshogy reagál a dolgokra. A kokain vérnyomás emelő, érszűkítő hatású, és ez hosszútávon ugyanazt jelenti, mint a cigaretta érszűkítő hatása. De csak hosszútávon. Én még nem hallottam, olyat, hogy valaki néhány alkalomtól impotens lett volna.
A kokain tényleg elit drok. Egy rang. Bizonyos értelemben van egy fajta tekintélye, ugyanis nem mindenki engetheti meg magának hogy kokain függő legyen. A magas ára miatt..
Arról viszont senki nem beszél hogy a kokain a leg potencia rombolóbb anyag ami létezik.. ha valaki hirtelen nagy mennyiséget fogyaszt, akár egy szippantásra attól is örökre impotens lehet.. én kb 5 alkalommal csináltam. Az utolso alkalomkor én is jo nagy utcát szívtam fel és rendesen megfájdult ott a fütyimnél belül valami.. az anyag tiszta volt..
Arról nem beszélek hogy a többi negatív hatását is keztem érezni magamon. Fizikai rosszullétek másnap, remegés, olyan hozzászokást csinált az öt alkalom másfél hét alatt, mint a fű kb 8 év alatt.. lelkileg kiüresít..idővel előhozza az emberből a legaljasabb lényét..
A kokain a leg alattomosabb, leg mocskosabb kábítószer ami létezik. Csak álltalában az ember mire rájön már nem bír leálni. Lehet hogy a barátodnál is ez a visszatartó erő a potencia zavar volt..:/
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!