Mitől hullik a hajam?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok és a hajam 3 hónapja el kezdett hullani de hatalmas és pusztító sebességgel. Már voltam 2 bőrgyógyásznál, az egyik azt mondta hogy pikkelysömöröm van, és felírt 3 gyógyszert, nem használt. A másik azt mondta hogy már nincs pikkelysömöröm és ez valami gomba betegség ami a pikkelysömörrel jár és felírt egy gombaírtót és egy hajnövesztő szert. De a hajhullásom nem állt meg. A fejbőrömön fehér/sárgás színű "kelések" vannak, amik nagyon viszketnek és ha megkaparom a tetejét akkor ilyen szaru szerű, fehér darabkák esnek le róla. Olyasmi mint a korpa csak sokkal sűrűbb. Szerintetek mi ez? Másnak is volt már? Légyszí segítsetek nagyon kétségbe vagyok esve. Még csak 17 éves vagyok, és TELJESEN MEGFOGOK KOPASZODNI? Félek tőle, és néha azt álmodom, hogy ahogy mosom a hajam és nézem a kezem, tiszta haj. Leginkább attól félek, hogy így nem találok barátnőt.2009. okt. 4. 20:14
1/4 anonim válasza:
Sajnálom, ami veled történt. Nem ismerem a betegséget, de a fiamnak is volt gondja a hajával, és mikor keresgéltem, találtam olyat, hogy hajgyógyász. Mi nem kerestük fel, de nagyon sok jót olvastam róla. Ha beírod a google-ba, kihozza és ott utána tudsz nézni. Még valami: nem tudom, hiszel-e a természetgyógyászatban, de olyanban, aki igaziból csinálja, nem valami szélhámos, szerintem nagyon sok jót tudnak ajánlani, érdemes utánajárni.
És mindenképpen addig járj utána, míg úgy nem érzed, hogy most már a helyes úton jársz, ne hagyd magad lerázni, mert az orvos az felír valamit, aztán vagy használ, vagy nem, de mindenképpen járj utána. Tapasztalatból írom.
Jobbulást kívánok!
2/4 anonim válasza:
Valami gyulladás zajlik a szervezetedben, keress természetgyógyászt. Homeopátiás készítmények segíteni fognak. A gócot kell megtalálni a testedben. Cselekedj mihamarabb! Szia!
3/4 anonim válasza:
Belső szervi megbetegedésből kifolyólag,is hullhat a hajad,mindeképp menj el kivizsgálásra!! Itt egy cikk: [link] ha még nem olvastad volna,sztem érdemes felkeresni a hölgyet!;)
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat. Nem fogom feladni! :)
2009. okt. 5. 18:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!