Cukorbetegség mellékhatására, fityma szűkületre mi a gyógyszer?
Nincs mindenre gyógyszer. A cukorbetegség anyagcserezavar a testünk kikészítése következtében, nincs mellékhatás, kóros állapot. Nincs rá gyógyszer, inzulint lehet pótolni vagy metmorfinnal az inzulinrezisztenciát lehet csökkenteni.
Vagy mint írni szoktam, meg kell gyógyulni ha működik még a hasnyálmirigy. De ha nem, akkor is úgy kell csinálni mint aki meg akar gyógyulni, máskülönben annyi inzulint lőnek neki hogy abba fog lassan belehalni.
Fityma szűkületre még ennyi gyógyszeres kezelés sincs tudtommal.
Igen, ismerem a gyógyíthatatlan cukorbetegség elméletet.
Ez egy nagy vízválasztó. Van aki elfogadja ezt, van aki inkább visszaállítja a szervezet normális működését (nyilván ez azokra igaz akiknél még működik a hasnyálmirigy - bár inzulinosoknál sem mindegy hogy mennyi az inzulin.. nagyon nem mindegy. tehát a cukorbetegség gyógymódját és kezelését sokkal komolyabban kellene venni, s nem csak úgy hogy van 1-2 gyógyszer, de amúgy gyógyíthatatlan. Szerintem)
"TaplalkozasHarcmuves válasza:
Nem baj, meg kell gyógyulni!! "
Tökéletes válasz, minden betegségre.
Jelenlegi tanulmányom a cukorbetegség. A kezelése, megelőzése a járulékosan kialakuló problémák (látás, vese károsodása, mint kiderült fitymaszűkület) már felül állnak az én tanulmányaimon. Én megelőzni és gyógyítani / kezelni akarom, ha csak kezelni lehet (1TD) akkor a lehető legkevesebb gyógyszer mellett..
Nem vagyok beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!