Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Piros pöttyök a makkon és a...

Piros pöttyök a makkon és a fityma alatt vajon mi lehet?

Figyelt kérdés
A Makkom tövénél 3 napja 3 piros apró pötty jelent meg ami nem fáj nem viszket aztán egy napja már 4 lett és a fitymám alatt is piros pontok vannak amik vörösek.Nemrég óvszer nélkül sexeltem és gondolom ez valamiféle baktérium vagy gomba fertőzés lehet.Volt valakinek hasonló és hogyan kezelte?Orvoshoz legkorábban csak egy hét múlva tudok menni.Addig fokhagyma kapszulát szedek az egyik haveromnak segített ilyen problémában neki elmúlt tőle.
2013. máj. 16. 20:21
 1/2 anonim válasza:
100%
sokat maszturbálsz? Kivel szexeltél? Ha érzékeny a bőröd, valamint a nemi szerved, akkor könnyen begyulladhat. Orvoshoz csak akkor menj, ha 2 hét után sem múlik el. Általában ezek a piros pöttyök csak apró gyulladások vagy "sebek", akár hámlással is egybekötve. Tiszta vízzel alaposan mosd le. És ha nem múlik el 2 héten belül, akkor menj orvoshoz. És addig próbáld meg kihúzni szex és verés nélkül:)
2013. máj. 16. 21:04
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem verem sokat és alkalmi volt ugyan a kapcsolat de nem prosti volt hanem egy elvált nő 3 gyermekes.Nem droghasználó.Azt tudom hogy gombát még a párodtól is összeszedhetsz és ahhoz nem kell félrelépnie.Természetesen tisztálkodom rendesen és tudom hülye voltam mert gumi nélkül csináltam.Tanultam az esetből az biztos.De ez már megtörtént nem tudom semmissé tenni.Igaz parázósabb vagyok ezért az aktus után 3 héttel elfogok menni egy aids tesztre is meg majd két hónappal utána is még egyszer.De az biztos legközelebb csak akkor fogok gumi nélkül sexelni ha majd gyereket akarok a lesz feleségemtől ez biztos.
2013. máj. 16. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!