Miért van ez? Mi lehet a bajom?
Figyelt kérdés
16 éves korom óta gyakran előfordul, hogy önkielégítés után éles fájdalmat érzek a heréim végében (talán a mellékherékben). (Néha a balban, néha a jobban). Valamikor még maszturbálás nélkül is elkezd fájni, elég egy rossz testhelyzet.
Voltam nemrég urológusnál, de nem ez ügyben. És nem talált problémát, de megjegyezte, hogy kissé tömöttebbek, nagyobbak a kelleténél a herék.
Volt hormonvizsgálatom, és kiderült, hogy alacsony a tesztoszteron-szintem. 7,82. És a szexuálhomron-kötő-glob. szintem is, az 8, 82.
20/F vagyok.
2013. máj. 14. 22:42
1/6 anonim válasza:
Szia! 1. Tapogatsd meg a herezacskodat, es ha talalsz benne egy kis gombot eggyet vagy kettot ( akkor hererakod van) 2. Lehet jogy sokat maszturbalsz 3.lehet hogy mivel sokat maszturbalsz-es keves a tesztoszteron hormonod-nehezen termelodnek ujra a spermak... ( ha ezek kozul eggyik se akkor szerintem nem tul komoly, de minden esetre minel elobb nezetsd meg)
2/6 A kérdező kommentje:
Szia!
Megtapogattam, találtam egy kemény részt, de nem gombszerű, hanem kissé hosszúkás.
Szerintem mondta volna az urológus, hogy ha gond van.
Általában napi 1-szer önkielégítek.
2013. máj. 15. 10:14
3/6 A kérdező kommentje:
A here után van egy puha rész, és abban érzem.
2013. máj. 15. 10:22
4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem, hogy nincs hererákom.
2013. máj. 15. 10:28
5/6 anonim válasza:
A kommentelőnek valószínűleg fogalma sincs a hererákról, vagyis annak teljes lefolyásáról. A hererák gyanút az urológus jelezte volna.
6/6 A kérdező kommentje:
Megpüffedt here nem annak a jele?
2013. máj. 18. 11:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!