Help! Fürdés közben fogat mostam (tudom hülye szokás) és a péniszemre került fogkrém, amitől kiszáradt és most hámlik?!
oké fürdés közben, de nem értem ha kádban ültél víz nélkül v. tusoltál víz nélkül, csak nem fogom hogy a bánatban csináltad,
öcsém érdekes ember vagy Te, N
Nyugi! :)
A Párommal zuhanyzás közben mi is szoktunk a kádba fogat mosni! :D S volt, hogy neki is került rá fogkrém! De semmi bajod nem lesz tőle! Sőőőőőőt! Mi volt, hogy direkt rátettük mert kíváncsiak voltunk, hogy milyen orális szex közben! Fincsííííí! :) Szóval nyugi! semmi pánik! :D
Hogy nem a fogkrémtől van,az tuti .Ha egész nap fogkrém lett volna rajt,akkor sem szárította volna ki.Ha azt írod
más tusfürdőt használtál az eddigi helyett,még hihető is .
Hámlik ,mert sokat áztattad,és kiázott belőle a természetes zsír anyag.Majd pótolják a makk alatti faggyú mirigyek.Azért vannak .
Én is úgy gondolom nagyobb volt az ijjedséged,mint a baj.
Pár hónapja egy fiú a hajmosó samponra írta ugyan ezt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!