Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Unokaöcsém kérdezte, hogy a...

Unokaöcsém kérdezte, hogy a maszturbálástól valóban meg áll a hímvessző a növekedésben?

Figyelt kérdés
Először megkérdeztem tőle,hogy te masztizol ? Mondtam neki,hogy akkor veled többet kezet nem fogok :D. De nem csinálja. Csak látta vagy Facebook-on vagy máshol,csak nem tudja,hogy pontosan hol. 14 éves lesz ebben a hónapban. Én sem csinálom,mert van barátnőm,minek is kézzel ha mehet élesben ?! :D. Engem is kezdett érdekelni a kérdés. Ő azért nem tette ki a kérdést,mert "nincs pofája" hozzá. Mondtam neki,majd én kirakom... Amúgy 24/F
2013. máj. 3. 22:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
akkor mindenkinek max 5-8 centis kukikája lenne merveen
2013. máj. 4. 14:17
 12/14 A kérdező kommentje:
:D ezek a poénok idegesítenek,de viccesek :D. Nem vagyok savanyú,még értem a viccek. Itt ül mellettem és azt magyarázza nekem,hogy nem tudnak értelmes választ írni csak trollok vannak. A csúnya részét kihagynám. Azért mindenkinek egy felpontozást asszem megtehetek :D
2013. máj. 4. 18:19
 13/14 anonim ***** válasza:

Bizony íródott ide sok bunkó válasz,rajtam kivűl még

1-2 en is észrevették .Nem lesz a masztitól semmi bajod .

2013. máj. 4. 18:36
 14/14 A kérdező kommentje:
Mondom,hogy semmi közöm hozzá :D
2013. máj. 5. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!