Mitől vannak piros pöttyök a párom makkján?
Figyelt kérdés
2009. szept. 28. 16:26
1/9 anonim válasza:
tripper,vagy intimherpesz, de szerintem az utóbbi.
2/9 A kérdező kommentje:
És mitől jött ki? Nekem nincs semmi bajom, lehet megcsalt? A herpesz nem fájna? Mert neki nem fáj... Olyan ideges vagyok... Holnap megy dokihoz
2009. szept. 28. 16:35
3/9 anonim válasza:
Ez nálunk is előfordult, mikor nekem gombám volt. A páromon mindíg akkor jött elő, amikor nekem épp semmi bajom nem volt. Gyógyszerrel kezelhető. Nem volt mostanában gombás fertőzésed?
4/9 A kérdező kommentje:
Nem, kb 1 éve volt, akkkor nála semmi nem jött ki, azóta nem volt ilyen bajom, leszámítva egy hüvelygyulladást
2009. szept. 28. 16:38
5/9 anonim válasza:
A hüvelygyulladás is okozhatja. Szerintem semmi komoly, ne aggódj! Utolsó voltam
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi:) De akkor is attól tartok hogy megcsalt, eddig semmi ilyen baja nem volt pedig már évek óta együtt élünk...
2009. szept. 28. 16:42
7/9 anonim válasza:
Ne aggódj! A pasik is ugyanolyan fogékonyak mindenféle nyavajára, mint mi nők. Elkaphatta bárhol, egy közös mosdó, nem mosott kezet stb. Nem kell a legrosszabbra gondolni. Ha önszántából ment dokihoz, akkor meg pláne nem. Azért egy beszélgetést ejts meg vele.
8/9 anonim válasza:
lehet hogy nagyon be van öltözve alulról és magyarám bepállott nem kell arra sem gondolnod hogy megcsalna vagy rossz dologra!!!!!
9/9 anonim válasza:
Nekem is hasonló van. Ezt milyen orvosnak mutassam be? Bőrgyógyász?
Canesten kenőcsöt szabad erre használni? Úgy tudom, hogy nyálkahártyára nem lehet kenni. Mellesleg az előttem szólóknak hogy múlt el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!