Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Kicsi piros pöttyök a makkon,...

Kicsi piros pöttyök a makkon, mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Hali!

Nemrégiben (1-2 napja) megjelentek a makkomon kicsi piros pöttyök, nem viszketnek, nem fájnak és még csak nem is érzem őket. Ha oldalról megnézzük akkor látszik, hogy némelyik egy nagyon picit tornyosodik, de amúgy meg nem mondaná az ember, hogy kidudorodik. Amúgy, ugyanolyan gyakran vizelek mint eddig, és minden megy a régi kerékvágásban, csupán ott vannak és nem tudom, hogy mik ezek :/.

2011. jún. 11. 21:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
gombácska! irány a doki,ir ki krémet!
2011. jún. 11. 21:51
 2/12 anonim ***** válasza:

Mennyi idős vagy?

Nekem 12-13 éves koromban volt ilyenem de még viszketett is. Sztem azért mert akkor jött meg a sperma. De amúgy nem tom miért van ez ezt csak én így gondolom...

2011. jún. 11. 21:53
 3/12 anonim ***** válasza:
ha sexeltél,a partneredtöl is elkaphattál valamit.
2011. jún. 11. 21:57
 4/12 anonim ***** válasza:
47%

Én amikor minden tárgyat megdugtam a szobámban amiben megfelelő rés volt, ak nekem is ilyen tüneteim voltak pont :D

ejnye-ejnye kedves kérdrező, nem szabad mindenhova berakni a cerkát ;P

Ha ténykeg nálad is u.ez a helyzet, ak max egy hétig lesznek ott, sima fertőzésnek mondható.

2011. jún. 11. 22:00
 5/12 A kérdező kommentje:
13 éves vagyok, nem voltam még úgy nővel és nem is szokásom tárgyakat csak úgy megdugni xD. Viszont az előfordulhatott, hogy recska előtt valami olyat fogtam amit nem kellett volna :D.
2011. jún. 11. 23:57
 6/12 A kérdező kommentje:
Amúgy köszi a válaszokat, megnyugodtam, hogy semmi komoly :)
2011. jún. 11. 23:57
 7/12 anonim ***** válasza:
2011. jún. 12. 22:40
 8/12 anonim válasza:

nekem is volt ilyen az elmult 1-2 hétbe... de nem voltam együtt nővel... lehetséges hogy a sperma miatt van :D

15/F

2011. jún. 13. 10:41
 9/12 anonim ***** válasza:

nem a sperma miatt van :D , hanem azok egyszerű mirigyek , nem okoznak különösebb gondot

[link]

2011. jún. 13. 22:05
 10/12 anonim ***** válasza:
ne fogdosd koszos kézzel mert akármivel megfertőzheted..
2011. júl. 1. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!