Kicsi piros pöttyök a makkon, mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Hali!
Nemrégiben (1-2 napja) megjelentek a makkomon kicsi piros pöttyök, nem viszketnek, nem fájnak és még csak nem is érzem őket. Ha oldalról megnézzük akkor látszik, hogy némelyik egy nagyon picit tornyosodik, de amúgy meg nem mondaná az ember, hogy kidudorodik. Amúgy, ugyanolyan gyakran vizelek mint eddig, és minden megy a régi kerékvágásban, csupán ott vannak és nem tudom, hogy mik ezek :/.
2011. jún. 11. 21:38
11/12 David76 válasza:
Szia én is 13 vagyok és szintén ez a paaszom am köszi hogy megnjugtattatok mert már nagyon ideges ettem miatta...
Am nekem recsaka után jött ki és nem viszkett semmi baj nincs csak az hogy ottvan :D
12/12 Zsakatolavonat válasza:
Én is 13 éves vagyok és nekem nincs spermám de ha hatra húzom a bőrt akkor ott a makkomnak a bal oldalán vannak pöttyök meg a börnek amikor huzom hatra akkor latom h ott is van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!