Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nem kemény a szerszám. Mitől...

Nem kemény a szerszám. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
Régebben semmi baj nem volt vele. de egy ideje észrevettem hogy már nem akkora mint volt (és puhább). sem maszturbálás közben, sem nővel. úgy vettem észre hogy egyre rosszabbodik a helyzet. mitől lehet ez? 20 éves vagyok

2013. máj. 2. 17:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Kikopott, elfogytak a patronok.
2013. máj. 2. 18:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Szex témában hamarabb kapsz erre a kérdésre választ. Csaxolok
2013. máj. 2. 18:02
 3/5 anonim válasza:
Én 23 éves vagyok és én is tapasztaltam már ezt míg még csak maszturbáltam, de mióta nőm van azóta keményebb mint valaha. Csak ennyit tudtam mondani, sztem próbálj meg egy ideig nem szexelni, maszturbálni kb.: 1-1,5 hétig aztán nézd meg hogy változott e a helyzet...ha nem akkor kérdezz meg egy urológust!
2013. máj. 2. 18:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Egyébként ha magdtól nem tudod és 20 éves vagy fordulj szakemberhez. Valószínűleg stressz lelki problémák állhatnak a háttérben. Esetleg elhízás (ha van ilyen), de ezt egy szakember inkább meg tudja majd mondani.
2013. máj. 2. 18:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem szervi bajra gondolok . Egyszerűen nem tudod magad

kellően felizgatni,agyilag.Gyenge a fantáziálási képességed .Nem éled bele abba,amire masztinál gondolsz.

Csak a fizikai érzelmek dominálnak .

2013. máj. 2. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!