Fiúk, ti használtok WC-papírt pisilés után?
Oké, akkor nem én vagyok az egyetlen fiú, aki szintén használ WC-papírt pisilésnél.
Persze nem mindig, de az esetek többségében, mert én utálom ha utána foltos meg szagos lesz tőle a gatyám, akárhogy is ráztam előtte.
Lenne egy kérdésem.
Mégis mi a f@xnak?
Alias nem.
Igen, megtörlöm.
Horgászúrnak: azért, mert hozzátartozik az alapvető higiéniához, és ami a húgycsőben marad, azt nem lehet onnan kirázni. De ha ki is lehetne, a makkon maradót azért illik letörölni, hogy ne büdösödjön.
Tipikus igénytelen férfi hozzáállás a "mi a f@xnak kell az" mentalitás. Gondolom, az sem zavar, ha a barátnőd nem törli ki.
Sőt, a fenekünket sem kell kitörölni, mert minek, ott van rajta a bugyi/alsógatya, az "felfogja a testnedveket", nem?
Fogalmazhatnék úgy is, hogy azért kell megtörölni, amiért a fenekedet is kitörlöd. Bár ha figyelembe vesszük, hogy a középkorban nem volt divat a mosakodás sem, akkor az is felesleges, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!