Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Tudok javítani enyhe fitymaszű...

Tudok javítani enyhe fitymaszűkületen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

14 éves fiú vagyok, enyhe fityamszűkületem van (legalábbis szerintem). Nem akarok egyáltalán orvoshoz menni, ha lankad ha áll akkor is le tudom húzni a bőrt a makkig, de viszont ha áll akkor nincs feszítő érzés, de szűknek érzem nagyon.

Naponta ha tornáztatok 5-10percet, akkor az javít rajta és rövid/hosszú időn belül rendes lesz a fitymám? Nem akarom hogy ez problémát okozzon a későbbi években, de orvoshoz egyáltalán nem akarok menni és ahogy magamat ismerem , nem is fogok :)

2013. ápr. 25. 19:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen javíthatsz rajta,végleg meg is szüntetheted,de ezt fürdéksor iktasd be,mert olyankor ha kicsit áztál már a jó meleg vízben könnyebb húzogatni,de akkor minden nap iktasd be és gyakorolj.
2013. ápr. 27. 15:37
 2/2 anonim ***** válasza:
2013. ápr. 27. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!