Mennyi az esélye, hogy egy 15 éves, jól edzett sportos fiúnak emlőrákja van?
Elmész a háziorvoshoz, és megmutatod neki, majd Ő elküld, ha úgy látja jónak. Nem kell mondani, hogy emlőrák, csak azt, hogy van ott valami/érzel ott valamit, ami eddig nem volt ott, és nézze meg. Mi itt úgy sem fogjuk tudni diagnosztizálni, így jársz a legjobban.
Amúgy ne gondolj egyből a legrosszabbra, sok minden lehet.
Ja jó,... 15 most látom. :-$
Akkor vszleg egy jóindulatú csomód van a (melyik oldali?) mellbimbód alatt, amely most le7 esetleg érzékeny, de később szépen fel fog szívódni. Ez hogy most pontosan anatómiailag mi, hogy szövetszaporulat-e vagy mirigyduzzanat-e (vsz utóbbi), nem tudom ptosan. Annyit tudok, hogy a mellkasod kijebb ugrik kicsit, férfiasodik, ez a "csomócska" vele VAN összefüggésben, ez azt jelenti, hogy fejlődsz, nem kell emiatt aggódni. Nekem is volt a jobboldaliban anno, de nem fo*stam tőle. :-D
Üdv: EE
PS.: Am. a magyar lakosság körében a férfiak esetében a felismert mellrákosok aránya úgy mintegy 30-35%-ra te7ő, ezért is lenne fontos rendszeresen önvizsgálnod magad, ill. mindenekelőtt azt megtanulni, ha nem tudod helyesen, azt hogy kell!? :-o
Nem emlőrák, nyugodj meg.
Melyik oldalon van?
A probléma nem rák, hanem teljesen más.
Ha gondolod priviben elmondom, tudom, h valszeg mitől van, és azt is, h mi a megoldás.A fiamnak is volt.Lelki eredetű.Keress meg nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!