Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mennyi az esélye, hogy egy 15...

Mennyi az esélye, hogy egy 15 éves, jól edzett sportos fiúnak emlőrákja van?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 25. 14:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Esélye bárkinek lehet a betegségekre .Az emlőrák nem hiszem hogy összefüggésben lenne a sportolással.Esetleg egy ilyen írányú sérülést követőleg kialakulhat .
2013. ápr. 25. 15:26
 2/13 A kérdező kommentje:
de olvastam, hogy a nőknél is 30 felett alakul ki átlagban.
2013. ápr. 25. 15:41
 3/13 anonim ***** válasza:
Ha van egy csomó a melledben, az lehet a korod miatt is, ez sok fiúnak van és egy idő után elmúlik.
2013. ápr. 25. 15:56
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Elmész a háziorvoshoz, és megmutatod neki, majd Ő elküld, ha úgy látja jónak. Nem kell mondani, hogy emlőrák, csak azt, hogy van ott valami/érzel ott valamit, ami eddig nem volt ott, és nézze meg. Mi itt úgy sem fogjuk tudni diagnosztizálni, így jársz a legjobban.

Amúgy ne gondolj egyből a legrosszabbra, sok minden lehet.

2013. ápr. 25. 16:27
 5/13 A kérdező kommentje:
Amúgy nemrég voltam mellkasi röntgenen, és az nem mutatott semmi rosszat.(a csomó közvetlen a bimbó alatta helyezkedik el)
2013. ápr. 25. 17:10
 6/13 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy? Hali!

Üdv: EE

2013. ápr. 25. 22:02
 7/13 anonim ***** válasza:

Ja jó,... 15 most látom. :-$

Akkor vszleg egy jóindulatú csomód van a (melyik oldali?) mellbimbód alatt, amely most le7 esetleg érzékeny, de később szépen fel fog szívódni. Ez hogy most pontosan anatómiailag mi, hogy szövetszaporulat-e vagy mirigyduzzanat-e (vsz utóbbi), nem tudom ptosan. Annyit tudok, hogy a mellkasod kijebb ugrik kicsit, férfiasodik, ez a "csomócska" vele VAN összefüggésben, ez azt jelenti, hogy fejlődsz, nem kell emiatt aggódni. Nekem is volt a jobboldaliban anno, de nem fo*stam tőle. :-D

Üdv: EE

PS.: Am. a magyar lakosság körében a férfiak esetében a felismert mellrákosok aránya úgy mintegy 30-35%-ra te7ő, ezért is lenne fontos rendszeresen önvizsgálnod magad, ill. mindenekelőtt azt megtanulni, ha nem tudod helyesen, azt hogy kell!? :-o

2013. ápr. 25. 22:07
 8/13 anonim ***** válasza:
Teljesen kizárni nem lehet, de ha mégis az lenne, akkor az egy nagyon nagy szerencsétlenség lenne.
2013. ápr. 25. 22:18
 9/13 anonim ***** válasza:

Nem emlőrák, nyugodj meg.

Melyik oldalon van?

A probléma nem rák, hanem teljesen más.

Ha gondolod priviben elmondom, tudom, h valszeg mitől van, és azt is, h mi a megoldás.A fiamnak is volt.Lelki eredetű.Keress meg nyugodtan.

2013. ápr. 27. 16:08
 10/13 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok.Nem árulok semmiféle csodaszert.Erre nem is lehet.:)
2013. ápr. 27. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!