Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogyan fogadhatnám el magam?

Hogyan fogadhatnám el magam?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy a testemet nem tudom elfogadni, a magasságomat konkrétan 175 centi vagyok, tisztában vagyok vele hogy ez átlagos, de én még sem tudom ezt elfogadni hogy csak ekkorára nőttem, és így szomorú vagyok.

19/f

2009. szept. 24. 22:52
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
ezen akkor aggódj ha lány létedre 185 cm leszel:D mert én az vagyok. szeretnék kisebb lenni de sosem leszek és beletörödtem, elfogadtam magam ilyennek.
2009. szept. 28. 17:46
 12/31 A kérdező kommentje:
Férfiként kisebb vagyok mint egy csaj:D na ez a gáz, nem az hogy te magas vagy.
2009. szept. 28. 17:54
 13/31 anonim ***** válasza:
Nekem sok baártom van akik 170 vagy az alatt vannak,és falják a nőket.Ez nem a magasságon múlik,hanem adumán hogy van e valami a szemdben(nemszálka hanem valami csillogás).Én 187 cm vagyok 18/f és énis szeretnék mégnöni.közeli barátoaim 197-8cmesek 110kilók izmosak...:Sénis kb olyan 195 szeretnék lenni.
2009. okt. 4. 11:36
 14/31 anonim ***** válasza:
ez legyen a legnagyobb bajod, hogy itt rinyálsz az átlagmagasságoddal!:S
2009. okt. 4. 15:55
 15/31 anonim ***** válasza:

Fiam, egy Pszichológus helyre tesz.

Keress fel egyet.

2009. okt. 8. 15:04
 16/31 A kérdező kommentje:
Utolsó, lol ilyennel pszichomókushoz menni?:D Arról nem én tehetek hogy 2 méteres pasik kellenek a nőknek én meg elbújhatok a 175ömmmel.
2009. okt. 8. 20:42
 17/31 anonim ***** válasza:

Most itt sajnáltatod magad az picit vicces.

Inkább olyan dolgokon aggódj, amiért tudsz tenni valamit.

Szenvedhetsz ilyeneken, hogy jaaaaj miért nem vagyok magasabb, igazából lófaszt nem tudsz ez ellen tenni, max siránkozol. Én is szeretnék magasabb lenni, meg szeretnék normálisabb arcot, de igazából leszarom, mert semmit sem tudok tenni. Max siránkozni, de ettől csak a kedvem lesz szarabb, ami egy idő után felőröl.

Vagy leszarod azokat a dolgokat, amin nem tudsz változtatni, vagy szenvedsz, ami kihat majd a személyiségedre, és akkor tényleg nem lesz senkid. Lehet választani.

2009. nov. 21. 22:36
 18/31 anonim ***** válasza:
Ez már tényleg szánalmas! Kezdetben azt hittem, hogy csak kíváncsi vagy arra, hogy megfelelő-e a magasságod, de látom h csak tényleg sajnáltatod magad a teljesen átlagos magasságoddal! Hiába itt a megnyugtató kommenteknek, h semmi baj nincs a magasságoddal, Te mégis hangoztatod, hogy így senki sem szeret beléd, meg ilyenek! Valószínűleg nem a magasságod miatt nem szeretnek beléd a lányok, hanem mert ilyen vagy! Ha a 175 kicsi lenne, a fél világ szingli lenne! Nézz szét az utcán és gondolkozz el, h egyrészt nagyon nem vagy egyedül, másrészt milliók vannak nálad kisebbek!
2009. nov. 21. 22:46
 19/31 A kérdező kommentje:
Jó oké, igazatok van!:D
2009. nov. 21. 22:49
 20/31 anonim ***** válasza:

nézz meg egy cula srácot (188-190) és rájössz hogy nem szeretnél te olyan lenni... engem is sokáig zavart, hogy alacsony vagyok de aztán rájöttem, hogy nem is szeretnék egy zsiráf lenni, mert 1 nem valami arányosak 2 alacsony lányokkal nehézkesebb nekik 3 70%uk genetikai hulladék (valamilyen problémájuk van pl nyáladdzanak :D)

alacsony 17F

2009. nov. 22. 13:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!