Miért sárga a spermám?
Figyelt kérdés
13 vagyok, és már 2. kiverésnél is sárga. (a minőségromlás kizárva) Kiverés után égető érzés, ez sztem normális, az első pisilésnél el szokott múlni, de nem múlt most el.#sperma #sperma szín
2013. ápr. 15. 22:02
12/18 anonim válasza:
Már ami a szint illeti,10es voltam
13/18 A kérdező kommentje:
#7: mos látom, egyszerre írtuk, de a sperma nem az elélvezéskor jön?
#10/#12: Meg nem volt kajaváltozás, etc.
#11: még nem kaphattam el szexuális úton fertőzést, kezet mosok, etc.
Amúgy nem baj, ha visszatartom a "spermát"? (így "jobbat élezek".)
2013. ápr. 15. 22:46
14/18 A kérdező kommentje:
ja, és pesze csak pár köbcentit élvezek.
2013. ápr. 15. 22:47
15/18 anonim válasza:
22:30-as jó nagy baromságot ír, még fiatalabb fiúnak is lehet spermája nemhogy egy 13 évesnek.
16/18 anonim válasza:
22:30as tényleg hülyeséget írt. (Gondolom egy 13 éves akinek nincs ondóváladéka...)
Nem probléma, ha nem maszturbálsz, de a helyedben többet tenném (..)
Egyébként a csomók stb. az ondóban csak összegabalyodott spermiumsejtek, nem utalnak kóros elváltozásra. Ez egy olyan állapot, amikor az ondó túl sokat "rostokol" az ondóhólyagban. Szerintem igyál sok folyadékot, és ha ez zavar, maszturbálj gyakrabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!