Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A makkom száraz, és kisebb...

A makkom száraz, és kisebb "repedések" vannak rajta. Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
A makkom száraz, és kisebb repedések találhatók rajta, ahelyett, hogy szép sima lenne. Nem fáj,nem is viszket, semmi ilyesmit nem tapasztaltam. Mitől lehet és mit tudok tenni ez ellene?
2009. szept. 23. 17:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Én azt hallottam, hogy ha száraz akkor jó rá a körömvirágkrém, de ha nem változik tőle, nem javul, de nem is fáj meg semmi, akkor ez genetikai tulajdonság, hogy egy kicsit bordázott és nem sima, barátomé is olyan lehet mint a Tied az elmondottak alapján. Nekem semmi gondom nincs vele.
2009. szept. 23. 23:07
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem körülmetélt péniszem van és ez a probléma évek óta van, nem sokat lehet vele kezdeni. A tapasztalatom az, hogy bármit lehet rá kenegetni, egy darabig működik, de valójában egész életünkben kenhetjük... hát azt meg már mégse....

A gond az, hogy fáj is, kérges lesz, foltos.... elég undorító :(

Nem is mutogatom sehol :(

2009. dec. 14. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!