Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Milyen tünete van hereviszérnek?

Milyen tünete van hereviszérnek?

Figyelt kérdés
és ha nem mennék dokihoz mi bajom lehet? ha elmegyek mütét vagy más tableta , krem?

2013. ápr. 12. 00:33
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem is van, leírom mi volt eddig a legrosszabb. Általában kamaszkorban jelentkezik a tünet és jellemzően a bal mellékherében. Én 16 voltam amikor a suliban csak úgy hirtelen elfogott egy baloldali alhasi erős fájdalom, görcs. Nos persze betudtam magamnak, hogy valami levegő szorulhatott a gyomromba és az görcsöl. Mikor hazaértem és WC-ztem hozzáértem a herméhez és éreztem hogy a bal mellékherém iszonyatosan fáj. Nagyon kellemetlen napjaim voltak. Bár nem volt lázam és ha semmi ismétlen SEMMI nem mozdította meg a herét vagy nem érintkezett vele, akkor nem fájt, de az alvás is nagyon nehézkes volt. Olyan érzés volt ez mintha begörcsölne. Gondolhatod akk milyen. Nem olyan érzés mintha markolnák folyamatosan, hanem mintha valami nehezebb súlyt rákötnének és az folyamatosan húzná lefelé, szóval erős húzó érzés. De elmult kb. 1-2 hétre rá. Azóta időnként érzem nagyon enyhe tünetét. Olyan hogy nem fáj, hanem csak olyan picit kellemetlen, de ezzel le tudnám élni az életemet. Elvileg ha valami súlyosabb tágulat áll fenn, és te nem kezelteted (tudomásom szerint csak műtét létezik, de olvastam, hogy az valakiknél aztán többet ártott mint javított), akkor legrosszabb esetben az a heréd terméketlenné válhat, vagyis nem azt jelenti hogy ne mtudsz spriccelni, hanem nem leszel nemzőképes (bár ilyenkor nálam felvetődik a kérdés, hogy a jobbik here ezt nem tudja kompenzálni?).
2013. ápr. 12. 03:38
 2/2 A kérdező kommentje:
koszonom valaszt irtam privit
2013. ápr. 12. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!