Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Volt valamelyikötöknek már...

Volt valamelyikötöknek már ilyen tünete? Ö miért nem csinál ebből gondot?

Figyelt kérdés
A barátomnak nem rég véres volt az alsónemüje amikor haza jött és levetközött akkor vettem észre,fürdés után pedig a pizsamája is olyan lett elég rendesen.Nem tudom hogy a péniszén volt -e valami (pl-ul pattanás vagy sérülés)mert akkor már kb 1 hete nem volt együtlétünk.Ami nekem furcsa volt hogy nem izgatta magát emiatt különösebben,engem meg le is szúrt hogy mit csinálok ebből gondot?!Legtöbb pasi berezel ha a férfiasságánál valami nem oké mert tart hogy gond lesz a szexnél.
2013. jan. 3. 22:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Mert neki ez nem gond,csak neked
2013. jan. 3. 23:02
 2/3 anonim ***** válasza:

Azért azt nem ártana tudni, honnan jön a vér.

Lehet egy vérző aranyér is.

2013. jan. 4. 10:58
 3/3 A kérdező kommentje:
Biztos nem az aranyér vérzett,mert elöl fönt és oldalt mellette volt a vér nyom és öszintén amikor megláttam oldalt, tisztára úgy nézett ki mint amikor egy nő átázik oldalt amikor menstruál.Elsőre azt gondoltam mással kamatyolt menzesz közbe és nem törölte meg magát teljesen.Lehetősége meg van rá a mhelyén(biztonságiőr).
2013. jan. 6. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!